פורסם 2003 באפריל 122 שנים אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים:מעבדלוח אם זכרוןכמובן ששדרוג כל אחד מהם גורם לשדרוג השני, מה שגרם לקנייה של כל השילוש.אני קונה ב[צונזר]ויש לי כמה דברים שהם "חובה"זכרונות של לפחות 333MHZ, כרטיס מסך בלוח אם וכרטיס קול בלוח אם (כלומר לוח אם NFORCE 2 עם IGP), ומעבד הנמוך ביותר שיהיה מסדרת האתלון XP (עדיף 0.13 מיקרון, אני מכיוון שאני לא רואה את עצמי עושה OC בזמן הקרוב זה לא ממש משנה לי)חשבתי על הדבר הבא:Athlon XP 1800+ 450256MB DDR 333MHZ generic 180epox nforce 2 MB with IGP 780סה"כ יוצא 1410 (לפי חישוב מהיר שלי)יש למישהו הצעות לשיפור במסגרת התקציב (אני קונה עוד דברים, אבל אלה הדברים שאני לא בטוח בקשר אליהם)?נ.ב< זהו לא המקום לשאול שאלות שכאלו >
פורסם 2003 באפריל 122 שנים AXP1700+, EP-8RDA+ ו-Winbond 256MB ברוחב פס של PC3200. לא מתוכנן OC, אבל יהיה חכם להשקיע כמה עשרות שקלים בספק הקטן.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים הוא אמר שהוא רוצה כרטיס און בורד אז כדי שיכח את epox-8rga עוד 100 שקל,אבל שווה את זה.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר ד"איש לי ספק ג'נרי 300W, הוא יוכל להחזיק את המחשב?ההארד דרייב שלי הוא 5400RPM של MAXTOR, עד כמה הוא יאיט את המחשב?נ.באני צריך ביקורות על הלוח אם שבחרתי, כדי להראות לאבא שלי שהלוח אם הזה הוא הכי טוב.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר עכשיו ראיתי בKSP שיש עוד לוח NFORCE2 אם IGPהוא עולה 190 ש"ח פחות, מה שמאפשר לי לקחת עוד סטיק של זכרון = המחשב מהיר יותר והכרטיס מסך מהיר יותר (הזכרונות יהיו מהירים יותר בגלל הדואל)אבל הוא של צינטק שאני לא בטוח שהיא אמינה, יש לו רק 3 יציאות PCI (לא קריטי, הרי הכל OB אז אין לי ממש מה לחבר...), והכרטיס קול שעליו הוא AC97כרטיס קול הרבה פחות טוב, אבל אני חושב שאני אסתדר איתו (אני לא אודיופיל ואפילו לא קרוב, כל מה שחשוב לי זה שיהיה סראונד).אבל מצד שני, יש לו כרטיס טלוויזיה מה שאין לאפוקס.מה כדאי לקחת?שימו לב שחשוב לי מאוד האמינות כי המחשב צריך לעבוד שנתיים מינימום.הנה הדפים של הלוחות אם:http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NIF2.ASPhttp://www.epox.org/products/mainboards/8rgaplus/נ.באם מישהו יודע את הדגם של הכרטיס טלוויזיה של הצינטק הוא יעזור לי מאוד, תודה, לב.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים Encoder זה מקודד, כרטיס טלויזיה הוא מפענח, כלומר Decoder.מה שזה אומר זה שהלוח יכול להתחבר ולהוציא תמונה לטלויזיה בשתי שיטות שידור, זה הכל. אין עליו כרטיס טלויזיה.
פורסם 2003 באפריל 222 שנים בסה"כ צ'ינטק הוא לא לוח רע ,אני הייתי מעדיף gigabyte או asus , אבל מנסיון הצ'נטק הוא תמורה לא רעה לכסף ,אבל למה רק שלושה חיבורים של pci לאפוג'י שזה הלוח הזול יותר שלהם יש 6 סלוטים כאלו מלבד זאת למה ללכת על זכרונות 2700 ההפרש בינם ל3200 הוא לא גדול ובמידה ותבצע oc או תשדרג מעבד הדבר עשוי להשתלם
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מחבר ההבדל בין 3200 לבין 2700 הוא גדול מאודה2700 עולה 180וה3200 עולה 390יותר מפי 2לדבר שאין לי צורך בו, הייתי לוקח אפילו 2100, אבל בסוף החלטתי על 2700.בכל מקרה, השאלה שלי עכשיוהאם הספק שלי יחזיק את המחשב.מדובר על ספק 300W ג'נרי ששימש לפנטיום 3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.