עבור לתוכן

איזה מסך CRT טוב יותר ומה יעודו של כל מסך ? [עבודה משרדית:טקסט אינטרנט \גיימינג]

Featured Replies

פורסם

המסך הראשון הוא

NESO דגם TD770A

והמסך השני הוא

LG FLATRON F700B

איזה מסך טוב יותר למשחקים ?

איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון :D ]

ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?

פורסם

כשמדברים פה על "פאנל", מתייחסים למסכי LCD בלבד. הפאנל (המשטח שמציג את התמונה) של מסך LCD יכול להיות מיוצר באחת משלוש שיטות עיקריות (וואריאציות עליהן). תקרא במדריך בראש הפורום, אם תרצה לדעת עוד. ל-CRT זה לא רלוונטי.

אין לי מושג מה זה ה-NESO הזה. ה-LG הם בעיקרון בסדר, אבל למה אתה מחפש לקנות מסך CRT בימינו?

פורסם
  • מחבר

כשמדברים פה על "פאנל", מתייחסים למסכי LCD בלבד. הפאנל (המשטח שמציג את התמונה) של מסך LCD יכול להיות מיוצר באחת משלוש שיטות עיקריות (וואריאציות עליהן). תקרא במדריך בראש הפורום, אם תרצה לדעת עוד. ל-CRT זה לא רלוונטי.

אין לי מושג מה זה ה-NESO הזה. ה-LG הם בעיקרון בסדר, אבל למה אתה מחפש לקנות מסך CRT בימינו?

סדר בבלגאן עשית פה אבל עדיין יש פה חולות שלא נסללו לכביש =]

אממ

בקשר לפאנלים הבנתי .. ( אני קרורא פה בפורום אז יודע על מה מדובר ואת 3 הפאנלים שמוצגים כיום

)

בנוגע למסכי ה- CRT יש לי בבית שני מסכי CRT ( נראים איכותיים .. )

וכמו שציינתי למעלה :

המסך הראשון הוא

NESO דגם TD770A

והמסך השני הוא

LG FLATRON F700B

נכנסתי למשחק לבדוק את המסך ה"חדש " (שהוא בעצם ישן יותר )

ושמתי לב שאחרי שהמסך היה שחור ( באמצע משחק , כשקיבלתי פלאש, נגיד ) אז ראיתי מריחות של צבעים עד שהפלאש נעלם לגמריי ..

עכשיו השאלה שלי היא איזה מסך יותר טוב .....

למה להתייחס כשאני עושה את ההשוואה בין 2 המסכים ?

עריכה :

הנה ה-- NESO

http://www.login.co.th/images/thumb/neso_TD770V.gif

נראה מרשים יותר , מעוצב יותר , וקטן יותר ( אך גם הוא 17 אינץ' ..

לעומת ה- LG המוכר מאוד :

http://www.matrix.lt/models/mntr-crt-lg-F700P.jpg

פורסם

עכשיו השאלה שלי היא איזה מסך יותר טוב .....

זה שנראה לך יותר טוב בעיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים