עבור לתוכן

האם שווה HP Photosmart 720 ב1200 שקל?

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל...

אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל

פורסם

האיכות האופטית ואיכות התמונה של HP מאז ומעולם היו גרועות (אבל כמובן יותר טובות מכל הצעצועים כמו יומאקס ואיפטק), אמנם ניסבלות אבל זה עדיין בולט לעין בייחוד כשמשלמים על מוצר כלכך הרבה כסף. אני יודע שמגהפיקסלים נשמע מפתה ונראה כאילו כמה שיותר זה יותר טוב , אבל זה רק מדד חלקי ביותר במצלמה דיגיטלית והחלק של הרזולציה נהיה פחות ופחות מכריע מאז שהמצלמות הטובות הגיעו ל 1.3 מגהפיקסל (גודל שתואם הדפסה של תמונה רגילה 10X15 במצלמה מחברה טובה/איכותית). אם אתה מפתח גם ככה רק 10X15 כמו רובינו אז תחשוב יותר על איכות המצלמה לעומת רזולוצייה.

בכל מקרה המחיר שלה הוא טוב יחסית למה שהיא נמכרת בחנויות (בהנחה שזה חדש) , תסתכל אבל באתר של דיפרוויו: המשתמשים, אם אני זוכר נכון, רשמו על הרבה דברים מעצבנים עם מצלמה זאת.

פורסם
  • מחבר

המצלמה חדשה היא פשוט במבצע

אם אתה באמת חושב שהיא כל כך גרוע תוכל לתת לי אפשרויות בסביבת ה1000-1300 שקל?

פורסם

Olympus C-120 / Mustek MDC-3500

האולימפוס מומלצת עוד יותר. היא פשוט אדירה.

פורסם

אני לא אומר שהיא כלכך גרועה (מממ.. באמת מה קורה לאנשים היום..), אלא שהאיכות האופטית ואיכות התמונה שלה לא משהו,

לגבי המחיר הוא טוב אי אפשר להגיד שלא , אם אתה מוכן להשקיע יותר לך על ה 2 מגהפיקסל העכשוויות של אולימפוס (C220) פוגי (2600 או A202) קסיו פנטקס ואם יש לך אפילו יותר אז גם ניקון וקאנון - אבל הן כבר ממש יקרות, זה יעלה לך לפחות 200-400 יותר לכן אני אומר שהמחיר לא רע, אתה פשוט תצתרך לברר ולקרוא בעצמך על כל אחת ולשפוט.

http://www.steves-digicams.com/diginews.html זה אתר טוב להתחיל ויש שם גם תמונות.

בכל מקרה המוסטק זה סתם צעצוע שעוד משתמש באינטרפולצייה, אין מה להשוות לא לHP ולא לכל השאר. ה C120 אכן תואמת את המחיר אך היא מגיעה ללא זום אופטי וזה כבר החלטה שלו אם הוא צריך או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים