עבור לתוכן

2400 שקלים, 20" רגיל, משחקים וטקסט - איזה מסך?

Featured Replies

פורסם

עד לפני חודש, התשובה המובנת מאליה הייתה "Philips 200P7ES", אבל הפסיקו ליצר אותו.

אני מעוניין במסך בגודל של 20", פורמט רגיל, רזולוציה טבעית של 1600X1200, וכמובן, כזה שלא מחזיר אור, אני בחדר ליד חלון. אני צריך מסך שנוח לעבוד איתו על טקסט.

תודה רבה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

הוא נשאר בבחינת המלצה של 20" רחב ברמה טובה למדי ועדיין אין לו מתחרה חדש.

פורסם

למשחקים וסרטים אולי תרצה לשקול מסך מבריק (יש ASUS VA ב-2000~ ו-NEC S-IPS ב-2800~). למרות שכתב שאתה גם קורא וכותב הרבה, אז כנראה בכל זאת עדיף לך ה-DELL.

פורסם

אכן יש לך אפשרות ללכת על המסך NEC 20WGX2 PRO אבל הוא עולה 2800 שקל

לפני 4 חודשים שקניתי אותו הוא עלה 3000

:xyxthumbs:

פורסם

הייתי ממליץ לך לשקול מסך 20" רגיל, לא תצטרך לשנות הרגלי רזולוציה בעקבות המעבר מ CRT ל LCD.

20" רחב הוא יחסית קטן כפי שניתן לראות בדיון בסטיקי שפתח QTTP, אני הייתי ממליץ לך לשקול את

ה 200P7ES של פיליפס. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200 אם אני לא טועה, יהיו איזשהן בעיות עם גודל נקודה ודברים כאלה?

כרגע ההתלבטות היא בין ה-2007WFP של DELL לבין ה-200P7ES AK PHILIPS ;)

פורסם

הרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200 אם אני לא טועה, יהיו איזשהן בעיות עם גודל נקודה ודברים כאלה?

גודל נקודה ב-20" רגיל וב-20" רחב כמעט זהה.

פורסם
  • מחבר

טוב, התקבלה החלטה, נראה לי שבשביל להמנע מבעיות רזולוציה, אני אלך על ה-Philips 200P7ES ;)

פורסם

הפיליפס בגירסתו החדשה מגיע עם פאנל P-MVA ולא S-IPS, אמנם זה לא גורע מאיכותו של המסך אבל אם אפשר להשיג אותו עם הפאנל S-IPS לדעתי עדיף ...

ראה פה, בכל מקרה כדאי לוודא שנותן האחריות הוא איסטרוניקס ושיש אפשרות להחליף את המסך מהפיקסל הראשון עד שבוע לאחר הקניה.

פורסם

טוב, התקבלה החלטה, נראה לי שבשביל להמנע מבעיות רזולוציה, אני אלך על ה-Philips 200P7ES ;)

איזה בעיות רזולוציה?

ואין שום סטיקי שQTTP פתח... =\

פורסם

איזה בעיות רזולוציה?

בדיוק מה שרציתי לשאול.

ואין שום סטיקי שQTTP פתח... =\

הכוונה היא לא סטיקי שפתחתי, אלא קישור להודעה שלי בסטיקי שקיים בראש הפורום (בהודעות נבחרות).

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לבעיות כמו משחקים שלא תומכים וכאלה.

פורסם

הכוונה היא לבעיות כמו משחקים שלא תומכים וכאלה.

תמצא משחק 1 שייצא ב3 שנים האחרונות שלא תומך בWideScreen.

פורסם

תמצא משחק 1 שייצא ב3 שנים האחרונות שלא תומך בWideScreen.

עם זאת, זו סיבה מספיק טובה. לא כולם רוצים לשחק רק במשחקים חדשים.

בכלל לדעתי 20" רגיל עדיף על 20" רחב, אבל זה כבר אישי.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה - כרטיס המסך שלי נותן רק 2 יציאות DVI-I, ואם הבנתי נכון, לפיליפס יש רק כניסות VGA ו-DVI-D - זה אומר שאני לא אוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך בלי מפצל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים