עבור לתוכן

גרין קארד- איך אפשר להוציא אחד?

Featured Replies

פורסם

אנחנו מדברים על דולרים או שקלים? בכל מקרה תן קישור, משהו.

פורסם

לא משלמים על אזרחות,

הם פשוט מוכנים לתת לאנשים אמידים אזרחות. (כי זה אינטרס שלהם שיהיו כאלה)

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1775828,00.html

פורסם

נו ידעתי ש50K ש"ח זה מגוחך, אם זה היה נכון כל ישראלי שני היה רץ "לקנות" אזרחות קנדית, אפשר לחסוך 50K בשנה שנתיים של עבודה בשכר מינימום בקלות.

כי חוץ מה-500 אלף דולר הראשונים שתצטרכו להוכיח שיש לכם, תיאלצו להיפרד מעוד 250 אלף דולר, שאותם תמסרו לפיקדון ממשלתי למשך חמש שנים (שבסיומן תקבלו בחזרה רק את הקרן). אבל אם אתם עומדים בכל דרישות הסף האלה האזרחות הקנדית יכולה להיות שלכם.
פורסם

אני כבר מסודרת, יש לי אזרחות הולנדית. :cool2:

פורסם

שמעתי פעם שבקנדה אתה יכול לקנות אזרחות (מהמדינה, בצורה חוקית לחלוטין) תמורת 50000 שקל. לא יודע כמה זה נכון אבל שווה בדיקה.

מסכים. גם אני קראתי כתבות אבל דובר שם גם על ארה"ב. אם אתה מקים עסק ומעסיק אזרחים מקומיים אז תקבל אישור לשהות שם ובתום תקופה של 7 שנים ניתן לבקש אזרחות. משמע כסף יכול לקנות אזרחות. קראתי כתבה שאם תגור באזורים הצפוניים של קנדה תקבל ניקוד גבוה יותר (הם עובדים לפי שיטת הניקוד). אפשר גם להתחתן בקלות עם אוכלוסייה חלשה ולמשוך זאת 10 שנים ואז להתגרש. כמובן שאני מתכוון שלא תגיד לאשתך שזאת כוונתך. אני בטוח שעם נשים שחורות או אסייתיות לא תהיה לאף ישראלי בעיה למצוא שידוך בתוך חודש במהלך ויזת התייר. אבל חוץ מזה בכל המדינות מקבלים בברכה אקדמאים. זה נכון גם לבריטניה, גרמניה, אוסטרליה...

בקיצור האפשויות הן:

• השקעה כספית
  • נישואין
  • השכלה גבוהה

ואם אני לא טועה יש פורומים שמיועדים להגירה

פורסם

לא משלמים על אזרחות,

הם פשוט מוכנים לתת לאנשים אמידים אזרחות. (כי זה אינטרס שלהם שיהיו כאלה)

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1775828,00.html

אני לא מדבר על זה, זה משהו אחר שהקנדים העתיקו מארה"ב. (גם שם חצי מליון דולר קונים אזרחות)

במקום לחפש בYNET, פותח הדיון יכול לחפש באתר של השגרירות הקנדית.

פורסם

אין חיה כזאת לקנות אזרחות בכסף,

בטח שלא ב50,000 ש"ח.

בארה"ב חצי מליון דולר (ואפילו הרבה יותר) לא קונים אזרחות.

פורסם

אני כבר מסודרת, יש לי אזרחות הולנדית. :cool2:

חחחח הסיגריה מזה במקום! :yelclap: :yelclap: :lol:

גם אני רוצה אזרחות הולנדית/גרמנית אבל הולנדית עדיין יותר שווה :)

פורסם

בעיקרון יש מספר דרכים לקבל אזרחות בארצות הברית זה פחות או יותר מה שאני זוכר.

1.להיולד שם- אזרחות מידית.

2.להתחת אם אזרחית המדינה

3.השכלה גבוהה-לימודי תואר שני+ (וזה לא אזרחות אלא תקף ללימודים ועבודה ואחרי זה אפשר להמשיך איכשהוא לאזרחות לא בטוח בדיוק)

4. לעבוד שם שזה אומר להתקבל לעבודה על ידי אחת החברות שם (לרוב בתחום ההי טק, אלקטרוניקה וכו') וגם זה לא אזרחות אלא אישור עבודה\לימודים וכו'

5. לטוס לשם עם ויזה תקף ולבצע פשע (לא בדיוק אזרחות אבל מגורים בחינם בכלא כלשהוא :xyxthumbs:)

וכמובן הדרך המפורסמת מכולם, האזרחות האולטימטיבית THE GREEN CARD :o ואת זה אפשר להשיג בעיקרון על ידי הגרלה של איזה 50K אנשים בשנה או משהו כזה.

הקיצר בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים