עבור לתוכן

גרין קארד- איך אפשר להוציא אחד?

Featured Replies

פורסם

נגיד ואחרי צבא אני מתכנן לעבור לאמריקה למטרת מגורים ועבודה, מה אני צריך לעשות כדי להוציא גרין קארד שיאפשר את זה? שמעתי שיש כל מיני הגרלות בשביל זה, אין דרך פשוטה שאפשר ללכת למשרד הפנים ולהוציא גרין קארד וויזה אמריקאית? מה צריך לעשות?

פורסם

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%AA_%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9F_%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%93

אי אפשר "סתם ללכת להוציא גרין קארד", אחרת כל אחד שהיה רוצה לגור בארה"ב היה עושה את זה.

כנ"ל לגבי ויזת שהייה בארה"ב.

לפי התיאור שלך, אין מצב שתקבל ויזת מבקרים (ויזה שמגבילה את השהייה שלך לחצי שנה, ושאנשים שבאים לטיול בארה"ב מקבלים אותה). האמריקאים נמנעים מלתת ויזת מבקרים לאנשים שהם חוששים שישארו שם (חיילים משוחררים, ללא משפחה, ללא עבודה).

וכמובן משרד הפנים לא אחראי על זה, אלא שגרירות ארה"ב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.. יש לי עוד שאלה:

אם אני מגיש בקשה בכתב להיגור לארצות הברית, נגיד והמניעים שלהם לאפשר לי לעבור הם ממש טובים, זאת אומרת שאני אתרום הרבה וכו' וכו', יש פעם חריגות שמאפשרים לאנשים להוציא את הכרטיס בלי הגרלות?

פורסם

אתה מבין שיש תהליכים שבהם אתה צריך להישבע לארה"ב אמונים ולוותר על אזרחות המדינה שלך, זאת ועוד מבחנים על ההיסטוריה האמריקאית וכו'.

זה סוג אחד של גרין קארד ^

יש אתר שמראה את כל סוגי האישורים, כולל למשקיעים וכל השאר.

אני מניח שאין לך קירבה לאזרח ארה"ב, בינתיים אני ממליץ לך לחסוך מיליון דולר ועשר עובדים.

הדרך הכי טובה הם נישואים פיקטיביים לאזרחית ארה"ב, שאיתה תצטרך לשהות כ-3 שנים לפחות אם אני לא טועה. אבל זה כמובן, לא חוקי :)

פורסם

חחח

פשוט תכתוב בEBAY :

"דרושה כלה"

פורסם

אריק, אני אשמח אם תמנע מהודעות שלא תורמות כלום להבא.

פורסם

אם הייתי בארה"ב בגיל 14 בערך

אז בגיל 23 אני יכול לטוס לשם?

כאילו יש לי ויזה לשם ?

פורסם

אם הייתי בארה"ב בגיל 14 בערך

אז בגיל 23 אני יכול לטוס לשם?

כאילו יש לי ויזה לשם ?

כולל לכמה זמן הייתה לך הויזה שמה.... אם אני לא טועה פעם היו נותנים ל10 שנים אז יכול להיות שיש לך עוד בערך שנה.

פורסם

כולל לכמה זמן הייתה לך הויזה שמה.... אם אני לא טועה פעם היו נותנים ל10 שנים אז יכול להיות שיש לך עוד בערך שנה.

לשלושה שבועות

אני בן 18 רק רוצה לדעת לעתיד

ואם אני כבר שם אז יש מצב שיחדשו לי את הויזה?

פורסם

אם אני מגיש בקשה בכתב להיגור לארצות הברית, נגיד והמניעים שלהם לאפשר לי לעבור הם ממש טובים, זאת אומרת שאני אתרום הרבה וכו' וכו', יש פעם חריגות שמאפשרים לאנשים להוציא את הכרטיס בלי הגרלות?

התגובה של השגרירות תהיה:

:lol: :lol:

במקרה ולא הבנת - לא.

המכתב שלך יגיע לפח תוך שניה. יש תהליך מאוד מסודר וקפדני לקבלת ויזה, והם לא נותנים סתם ויזה למי שמבטיח להתנהג יפה.

http://telaviv.usembassy.gov/

פורסם
  • מחבר

סעמק. אני תקוע בארץ? |:

פורסם

אתה כמובן יכול גם לעבוד שם באופן בלתי חוקי.

חבר שלי עשה את זה, אחרי חודש וקצת תפסו אותו, הכניסו אותו למעצר ללילה, ולמחרת גירשו אותו חזרה לארץ.

עכשיו הוא לא יכול להכנס לתחומי ארה"ב למשך 10 שנים... אז תעשה את השיקולים שלך, לדעתי זה לא שווה את זה.

פורסם

זה לא מסתכם ב10 שנים. אם אחרי זה הוא מגיש בקשה חדשה הוא צריך לעבור ועדה מיוחדת וקפדנית במיוחד. לרוב הם לא מאשרים כניסה חוזרת למי שנתפס עובד בצורה לא חוקית.

חוץ מזה, לא מדובר רק על נחיתה בתחום ארה"ב. אתה מנוע מלעלות על טיסות שעוברות בשטח אמריקאי. ז"א שלא תוכל לטוס לדרום אמריקה דרך ארה"ב.

סעמק. אני תקוע בארץ? |:

מבחינת ארה"ב - כן.

שווה לך לבדוק את המצב באוסטרליה ובקנדה.

שמעתי פעם שבקנדה אתה יכול לקנות אזרחות (מהמדינה, בצורה חוקית לחלוטין) תמורת 50000 שקל. לא יודע כמה זה נכון אבל שווה בדיקה.

פורסם

אולי אפשר לקנות אבל בטח לא ב50K , זה סכום מגוחך לכזה דבר... אולי התכוונת ל500K

פורסם

לא לא, 50K

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים