פורסם 2003 באפריל 122 שנים האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ?(זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)
פורסם 2003 באפריל 222 שנים ניסיתה להדליק את המוניטור דרך ההגדרות ?כשאני מחבר טלוויזיה אחרי שאני מחבר אותה לרוב היא לא עובדת עד שאני מדליק אותה דרך ההגדרות ...
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר גם כשאני "מכבה" את הטלוויזיה דרך ההגדרות, מספיק שהכרטיס מרגיש את העכבה של הטלוויזיה, הוא שולח את ה POST לטלוויזיה... :-\למישהו פה יש ממש את הדגם הזה : Radeon 9000 VIVO ?
פורסם 2003 באפריל 322 שנים אתה בטוח שיש לך ראדון VIVO ?אולי התכוונתה לAIW ?אם יש בכלל 9000 כזה...לראדונים יש רק TV-OUT וראיתי כבר כרטיסים של ATI שמראים גם פוסטים אבל זה לא משנה (הראדון שלי לא הרא פוסט רק מההתחלת טעינה של הWIN)תנסה בהגדרות לשים את זה על אחד שיהיה עם העיגול יעני שהוא יעני ראשי והשני עם התמונה של 2 החלונות יעני שהוא שכפול של הראשי ..ככה זה אמור לעבוד ...
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר כן, יש לי רדאון....( הוא מ WWW.LAMIR.CO.IL ונקרא Sapphire Radeon 9000 64DDR VIVO ?)האמ, שכמו שתיארת בדיוק ככה הוא עובד עכשיו: מסך המחשב ראשי (עם ה"המטרה") והטלוויזיה משנית (עם "שני הדפים") וב THEATRE MODE ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.