עבור לתוכן

מסך לפוסט(אנימציה) ופוטושופ בגדול + משחקים\סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT.

אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון.

אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE)

המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא)

הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף.

האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע !

תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים!

נ.ב

אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) וכמובן , סרטים\סדרות כמו כולם.

פורסם

עם כל הבעיות של ה-GHOSTING ב-2407WFP (שרובן ניתנות להורדה לרמות מינוריות ביותר ע"י כיול), עדיין מדובר במסך מומלץ ביותר. אם 20" קטן לך, ואם אתה רואה הרבה וידאו בפורמט רחב, ואם אתה רוצה מסך איכותי - הוא הבחירה בשבילך.

לחילופין, אם התכנים שאתה צופה בהם הם יותר 4:3 מאשר 16:9 - אתה יכול ללכת על ה-DELL 2007FP - מסך 20" לא רחב מעולה, והגובה שלו הוא כמעט כמו זה של ה-24" הרחב.

פורסם

באיזה דגם 24 של NEC מדובר?

פורסם
  • מחבר

הסופר יקר שאין מצב שאני קונה אותו ? זה מסך מחשב NEC 2470WNX

פורסם

חבל שאתה לא מנסה להתרשם מה-2407WFP-HC באחת החנויות שמציגות אותו. למיטב זכרוני עדיין לא קרה בפורום הזה שרוכש שלו הביע מורת רוח מהארטיפקטים עד כדי החזרה.

הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף.

זה לא מחיר מטורף בשביל מסך שמציע יחס ניגודיות סטטי גבוה של 1400:1 מדוד במציאות, הוא גם טוב יותר מ-2407WFP-HC לעריכה גרפית סטטית ברמה חצי-מקצועית. למרבה הצער הוא גם קצת בעייתי לגיימרים: גם הוא סובל לפי PRAD מצללים כהים בעת תזוזות אובייקטים בהירים וארטיפקטים נוספים. מנגנון ה-RTC אינו מכוייל כהלכה כמו ב-2407WFP-HC.

אפשרות מעניינת היא HP LP2465 ש-HP ישראל עדיין מציגה אותו באתר שלה. הוא ניחן במהירות תגובה טובה עם RTC מכוייל כמו שצריך, זוויות צפייה טובות יחסית לפנל S-PVA ואיכות תמונה מהנה. רק 2 חסרונות יש לו: אין כניסות וידאו כמו ב-Dell ואין HDCP אולם בארה"ב הוא זול יותר מה-2407WFP-HC.

הסקירה שלו מציגה אותו בצורה חיננית. אני חושב שכדאי לך להתעניין אצל HP אם בכלל יש להם אותו במלאי, ואם מחירו נוח כמו ה-Dell או אולי אפילו זול יותר הוא אפשרות טובה במידה ולא ניקח בחשבון שאין HDCP לנגנים/קונסולות מוגני תוכן או כניסות וידאו לחיבור ממירי TV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים