עבור לתוכן

באיזה מנוע גרפי מונע Spilnter Cell ?

Featured Replies

פורסם

לא רע!

לא אמרתי מדהים חדשני מופלא נהדר רק בשתי קלוריות

תוסיף מערכות תשפץ מודלים תשתמש במערכות שלד עדכניות יותר

והוא יכול להראות כמו ספלנטר סל

פורסם

אני ממש בספק, אבל ממש בספק שספלינטר סל משתמש במנוע של או אנריל 1 או קוויק 3 , עם כל הכבוד למנועים הללו.

פורסם

טוב תשמע UT2003 מונע ע"י מנוע גרפי של UNREAL הראשון רק שמוו בוא מליון שיפורים אז לך תידע ...

פורסם
  • מחבר

splinter cell משתמש במנוע של UT2K3.

פורסם

אני עדיין חושב שהוא UNREAL2.....

פורסם

אני עדיין חושב שהוא UNREAL2.....

שאלה של היגיון ( אני לא מבין בזה כ"כ ), אם U2, משתמש ב DX9, וSC מבוסס על אותו מנוע איך הוא לא משתמש ב 9?

( אל נא תקטלו! )

פורסם

U2 לא משתמש בDX9.

זה שבא איתו DX9 זה משהו אחר...

פורסם

"Almost straight away you begin asking yourself if the screenshots from Splinter Cell are actual in-game shots - which they are. Ubi Soft has shown some serious interest in the way of Unreal technology, and will be implementing the new Unreal Warfare engine in Splinter Cell. This will allow for, potentially, unsurpassed graphics to be shown with extreme life like animations and environments. The Unreal Warfare engine is certainly far superior quality wise than anything seen in console gaming at present, so one can safely say the visuals in Splinter Cell will exceed those of Metal Gear Solid 2."

http://216.239.39.100/search?q=cache:mKEgEzLcPswC:www.3davenue.com/splintercellpreview.shtml+splinter+cell+engine&hl=en&ie=UTF-8

משוטטות קצרה באינטרנט בניסיון לאתר באיזה מנוע לעזאעל השתמשו בSC יצאתי מבולבל, אחד אמר UNREAL השני UT השלישי UT2K3 הרביעי U2,

עכשיו מצאתי ממקור שאני דיי מאמין לו, שלא אמר UT2K3 אלאUNREAL WARFARE(השם הרשמי שלו), וזה נשמע דיי הגיוני, בעוד שהתחילו לפתח את SC אנריל 2 עוד לא היה בכלל מוכן...

כך שה WARFARE נשמע הגיוני ביותר....

הWARFARE הוא מנוע כמעט חדש, ולא דומה כמעט בכלל על האבא שלו UNREAL...

פורסם

UT ו-Unreal 2 מבוססים על מנוע בשם ה-Warfare Engine. סוף הויכוח. זה מנוע UT2003 ו-U2, שהם במקרה מבוססים על אותו המנוע.

פורסם

זה לא נכון ש U2 ןUT2K3 זה אותו מנוע

המנוע של U2 זה מנוע חדש לגמרי, שלא מבוסס על הWARFARE וזה בדוק, UT2K3 זה מנוע של UT, שהוא למעשה Ureal משופר, ששיפרו אותו מאוד, ולמעשה זה מנוע שכמעט ואינו זהה למקורי, למנוע זה קראו WARFARE

פורסם

warfare לא אמור להיות בכלל שמועה?

כאילו משחק של אנריל שלא ידוע אם יצא או לא?

פורסם

unrela2 ו unreal2k3 מבוססים על המנוע של unreal2.

ה unreal warfare הוא מנוע ביניים שנבנה אחרי מנוע ה unreal ונזנח לאחר המעבר למנוע ה Unreal2 שלקח את המנוע של unreal warfare ושיפר אותו. לבינתיים מספר בודד של משחקים מבוססים על מנוע זה בניהם כנראה splintercell ו DEUS-EX2 שאגב מנוע ההצללותץ שלו נראה דומה למדי לsplintercell .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים