פורסם 2003 באפריל 122 שנים רגע, רגע זה לא המנוע של האנריל הראשון?הצחקת אותי.. המנוע של unreal המקורי בחיים לא היה מצליח להסתדר עם כזו רמה של גרפיקה.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אממ...כן?מסתבר זה הריאשוןזה לא כל המנוע-רק מבוסס עליומערכת ההצללה ותוספת השיידרים שלהםוגם מערכת השלד של הדמויות השאר זה אנרילתשים לב כמה כבד הוא- הרבה יותר מהאנריל החדש
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אתה בסדר? זה משתמש באנריל2, אתה יודע מה זה UNREAL 1?!אין סיכוי שאנריל1 יכול להציג תווי פניים והשתקפויות אור כמו SPLINTER CELL!אנשים, UNREAL1 זה מנוע מלפני 7-6 שנים! אפילו המנוע של QUAKE3 כבר מיושן, אז אתה אומר לי UNREAL1?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים בואו נתחיל ככה, אתם קשים.הוא לא משתמש במנועי QUAKE למיניהם.הוא לא משתמש במנוע שלא של EPIC(החברה של אנריל). מנועים כמו המנוע של סיריוס סאם, NOLF2 וכו'.הוא לא משתמש במנוע אנריל1 או UT הרגיל.הוא משתמש או במנוע UT2003 משופר, או במנוע UNREAL2.השיידרים הם של UBI SOFT.מה לא ברור בזה? למצוא לכם לינק?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים *תיקון* צודקטעות קריאה, היה כתוב שזה מנוע של U2, צודק, טעות שלי.היה כתוב על משהו אחר שזה UT
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לפי כל מה שאני יודע זה אנריל הראשוןג'די נייט 3 כנראה ישתמש גם הוא בקוויק 3(אם התמונות באתר הם אמיתיות ולא של אחד באפריל)
פורסם 2003 באפריל 122 שנים למה לא?גם DOOM3 ישתמש במנוע של QUAKE3.מן הסתם, גם DUKE NUKEM FOREVER ישתמש במנוע של QUAKE3.איש, המנוע הזה הוא מ99!
פורסם 2003 באפריל 122 שנים זה לא הפריע לאף אחד להשתמש בו לאינסוף משחקים!הוא עדיין מנוע מעולהשעדיין מציג גרפיקה לא רעהבתוספת של קוד הרשת הכי טוב שאני מכירנ.ב. עדיין מחכה ללינק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.