פורסם 2003 במרץ 3122 שנים המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה.על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU.המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא.יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים גבר שנה את הכותרת כי זה ממש לא מתאים...אתה לא יודע מה יהיה לך ביולי עכשיו זה בקושי אביב לא נחשב חם בכלל...תבדוק שההיטסינק מחובר טוב ושאין יותר מדי משחה טרמית..
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים אין לי ממש רעיוןאבל רעיון טוב יהיה להיפטר מהחרא על המעבד שלך(סליחה על צורת הדיבור)ולשים משהו טובאפשר גם לנסות להחליף את המשחה על המעבד זה גם עלול לשפר כמה מעלות
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים בדיוק מה שקוסמיק אמר!או שאין לך מספיק משחה טרמיתאו שהיא דפוקהאו שיש יותר מדיפשוט תוריד את הסינק תימרח את המשחה מחדש (כמובן אחרי שניקיתה את הקודמת)
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים 61 מעלות זה ל א סיבר לשום גוף קירור, ולכן מומלץ שתבדוק ת החיבור של המעבד לגוף הקירור, ותבדוק האם המאוורר עובד כשורה.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים הוא אמר עם פחות הוצאות..לא צריך לקנות שום משחה..פשוט תבדוק הכל משהו שם דפוק 100% אין סיכוי שהכל שם תקין
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים יש הרבה דרכים לקירור ובכולם ההוצאה הכספית לא קטנה.קודם כל , תוסיף עוד כמה מאווררים למארז. אתה צריך לסדר אותם באופן כזה שיבצעו סירקולצייה.מאווררים: שים 2 מאווררים בחלקו האחורי של המחשב (איפה שהכרטיסים נמצאים). התחתון יכניס אויר והעליון יוציא את האוויר החם שמעצם טבעו עולה למעלה.בחלק הקדמי למטה ובאמצע הייתי ממליץ על 3 מאווררים שמכניסים אויר ואני ממליץ בחום שהדיסק הקשיח יהיה בסביבתם.אתה גם יכול לקנות להארד דיסק מארז אלומיניום עם מאוורר מובנה ועם חיישני טמפרטורה. למשל ה hardcano2 של termal takeאם יש לך מאיץ גרפי שניתן לשים עליו מאוורר - מה טוב.זרוק את צמות ה ide הישנות ושים במקומם כבלים עגולים שנותנים זרימת אויר טובה בהרבה בתוך המארז וירידת טמפ' בכשתי מעלות.עד כאן הפיתרון הזול.פתרון נוסף הוא קירור מים למעבד , אך פה דרושה השקעה של מאות שקלים לפחות , וידע טכני רב.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מספיק מאוורר אחד מתחת לספק שיוציא אויר חם... והבעיה היא כנראה משחה וזהו.. או שהחיישן מזייף יש לי אתלון 1.333 עם מאוורר אחד 80 מ"מ במארז (משהו די מצ'וקמק) הטמפ' 42 מעלות עם המאוורר שלך.. ואגב, כל הזיין חש"ן ;D ;D
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר טוב תודה על כל התגובות ניראה לי שביציאה הבאה שלי (שהיא לא ידועה, שיריון), אני יקנה +Volcano 7 או 9.ויוסיף את המאורר 60 של בוולקנו 6.אם יש לכם הצעה לגוף קירור בתקציב של 150 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.