עבור לתוכן

מסך חדש תקציב 2000

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות:

אמינות - ללא פיקסלים שרופים.

שלא יהיו דליפות אור במסך.

20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ]

ניגודית גבוה [1:3000]

זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS]

עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++]

לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה]

פאנל VA

שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו!

תקציב - 2000 מקסימום.

לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

פורסם

אני קניתי היום את DELL 2007WFP שהוא רחב והוא 20.1 אינצ' ויש לו פנל IPS ניסיתי עליו את NEED FOR SPEED PRO STREET והוא עבד מצויין וכן את FIFA 2008 וכן את SIM CITY SOCIETIS וגלשתי באינטרנט וגם ראיתי סרט והמסך עובד מצויין! ואין פיקסלים שרופים!

פורסם
  • מחבר

תיקנתי אני לא רוצה IPS בגלל זמני תגובה נמוכים אני רוצה שיהיה VA עדיף לא?

פורסם

לא, מסכי S-IPS כמו הדל הנ"ל מהירים יותר מאשר רוב המסכים בעלי מטריצות ה VA.

1. ניגודיות של 3000:1 לא קיימת באף מסך LCD, הכי גובה שניתן להשיג כיום הוא 1500:1 סטטי(S-PVA של סאמסונג).

2. זמן התגובה שרשום ממש לא מעיד על ביצועי המסך המציאות, קרא את המדריכים בסטיקי.

3. 16.7 מיליון הוא מספר נחמד אבל כדי לדעת שכל מסך בעל פאנל TN מציג באמת רק 262K צבעים.

4. ציפוי - בחירה שלך, לטעמי אכן עדיף מסך בלי ציפוי מבריק.

תגדיל מעט את התקציב ולך על ה 2007WFP או על ה 200W6CS (ב 1550ש"ח~)של פיליפס אם כי הוא בעל פאנל פחות איכותי מהפאנל בדל.

אתה יכול לרדת ל 19" רגיל ולהישאר לחלוטין במסגרת התקציב עם מסך איכותי כמו ה 971P או ה VP930.

פורסם

תוריד בבקשה את ה"למבנים בתחום המסכים" מהכותרת. אנחנו בפורום מכובד ויש איזושהי הנחה סמויה שאנשים שמנסים לעזור בפורום מסכים - מבינים במסכים.

אמינות - ללא פיקסלים שרופים.

פיקסלים שרופים נגרמים 99% בתהליך הייצור וזה עניין של מזל. אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיו פיקסלים שרופים, ואין בקיומים כדי להעיד על איכות מסך.

שלא יהיו דליפות אור במסך.

פחות או יותר כמו עם הפיקסלים (אם כי פה כמות הדליפה בהחלט משתנה מדגם לדגם). דליפת אור חריגה מעצבנת הרבה יותר מפיקסל שרוף, ואפשר בהחלט להתעקש ולדרוש החלפת מסך בעטיה (להבדיל מפיקסל שרוף בודד).

20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ]

21" יש רק במסכים מקצועיים שעולים הרבה ולא נחוצים לך, כלומר תתמקד ב-20".

מה עדיף, רחב או רגיל? שאלה קשה. בגדול - עניין של העדפה אישית. גש לסטיקי בראש הפורום, יש שם קישור לתמונות השוואה בין 20" רגיל לרחב, תראה מה אתה מעדיף.

ניגודית גבוה [1:3000]

זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS]

עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++]

כמו שכבר אמר Bagheera, המספרים האלה הם שטויות חסרות משמעות וגימיק שיווקי נטו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ניראה לי שאני אלך על הDELL 2007WFP בZAP כתוב דברים לא אמיתיים לפי מה שהבנתי

מה המפרט הטכני האמיתי שלו?

פורסם
  • מחבר

אז שאני יבין

המסך 2007WFP

הוא מצויין מהבחינות הבאות: צבעים , חדות , זוויות , ואמינות?

אלה הדברים הכי חשובים לי במסך בעיקר.. שאני יהנה מלהסתכל ושיהיה די בריא לעניים ..

פורסם

מצוין לגבי הכל. עם זאת, היו מספר תלונות בפורום של אנשים עם פגמים מסוימים ביחידות ספציפיות שהם קנו או בחנו בחנות (פיקסלים מתים או זליגת אור). מומלץ, איפוא, לבדוק את המסך במעמד הקנייה או לקבל התחייבות מצד המוכר שיסכים להחזרת המוצר והחלפה/זיכוי במהלך השבוע הראשון או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים