פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מישהו ממליץ? אני רוצה בעיקר להורדת סרטים ושירים.אשמח אם מישהו שמשתמש בתוכנה יתן הסבר קצר עלייה. תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים תוכנת P2P רגילה כמו EMULE רק שאצלה המנגנון הרגיל הוא להתחבר ל שרת של החברה כדי לחפש ולהורידהפעילות שלה כביכול מוסוות על ידי הורדות חוקיות אבל תמצא שם גם לא חוקיותאני אישית ממליץ עליה להורדת שירים לועזיים , עברית אני בספק גדול מאוד אם תמצא שםסרטים אני לא ניסיתי אבל למה לקחת אותה אם יש TORRENT?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים לא ממליץ לךניסיתי אותה ולקח לי כמה שעות להסיר את כל הבלאגן והשטויות שהיא עשתה לי במחשב.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר לא ממליץ לךניסיתי אותה ולקח לי כמה שעות להסיר את כל הבלאגן והשטויות שהיא עשתה לי במחשב.הבנתי יש לך תוכנה ממולצת אחרת?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 17:41:04תוכנת P2P רגילה כמו EMULE רק שאצלה המנגנון הרגיל הוא להתחבר ל שרת של החברה כדי לחפש ולהורידהפעילות שלה כביכול מוסוות על ידי הורדות חוקיות אבל תמצא שם גם לא חוקיותאני אישית ממליץ עליה להורדת שירים לועזיים , עברית אני בספק גדול מאוד אם תמצא שםסרטים אני לא ניסיתי אבל למה לקחת אותה אם יש TORRENT? האמת שאני לא הייתי מחליף את תוכנת השארזה שלי אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה על כמה פורטים היא אמורה לעבוד כי בזמן האחרון אני מקבל הודעות שאני חסום . ואם מדברים על טורנט יש לך קישור ?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים תוכנת P2P רגילה כמו EMULE רק שאצלה המנגנון הרגיל הוא להתחבר ל שרת של החברה כדי לחפש ולהורידהפעילות שלה כביכול מוסוות על ידי הורדות חוקיות אבל תמצא שם גם לא חוקיותאני אישית ממליץ עליה להורדת שירים לועזיים , עברית אני בספק גדול מאוד אם תמצא שםסרטים אני לא ניסיתי אבל למה לקחת אותה אם יש TORRENT? בדיוק מה שהוא אמר..limewire זה רק לשירים לועזיים .למרות שבזמן האחרון היא בכלל לא מורידה לי זה קורה לעוד מישהויש לכם מושג למה זה קורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.