עבור לתוכן

מישהו כבר התקין SP2 Beta?

Featured Replies

פורסם

למה לך להתעסק עם גירסאת ביטא (ועוד ב-XP). חכה בסבלנות עד שתצא הגירסה הסופית.

פורסם

יש אנשים שמתקינים מערכות הפעלה BETA, אז להתקין עדכון בטא כבר לא נשמע כל כך נורא :-X

פורסם

לי אין שום בעיה!

פורסם

אני גם התקנתי ... אין ממש בעיות , אבל יש מן קטע כזה שלפעמים אני לוחץ על Quick short cut ל IE אז יש מן תקיעה לאיזה שתי שניות ..

קצת מעצבן אבל לא נורא ...

ממליץ לחכות לסופית , לא מומלץ להתקין סתם את ה BETA ...

פורסם

אל תתקינו את הבטא! היא מלאה בבאגים רק בעיות היו לי איתה והיא איטית יותר מ-SP1, עדיף כבר להתקין Windows 2003 Server שהוא יותר מהיר מ-XP, ובאותה הדמנות תעיפו מבט במדריך הזה http://www.neowin.net/articles.php?action=more&id=54 שמסביר איך להפוך אותו ל-Windows 2003 Professional, והוא בהחלט עובד יותר מהר מ-XP.

פורסם

Windows 2003 Server

יש כזה דבר windows 2003 Server ?

ואי אני ממש מיושן אני חשבתי שיש רק windows 2000 server.

יש לך קצת מידע על מה ההבדל בינו לבין windows 2000 ?

פורסם

בני, כנס לאתר www.neowin.net ובארכיון החדשות שלהם תחפש windows server 2003 , ותראה כמה חדשות תמצא

לינק ישיר לחיפוש בארכיון www.neowin.net/search.php

פורסם

וכמה בדיוק מהיר יותר ה 2003 ?

והאם מוזכר שם עם יש תמיכה מלאה בכל הדריברים ובכל השאר ... ?

פורסם

נשמע מאוד מעניין..

זו מערכת שמתיימרת להיות תחליף ל2000 server היציבה ובכל זאת הכניסו בה הרבה פיצרים מXP. כמה היא טובה בשטח נדע רק כשהיא באמת תופץ בגירסה רשמית ותעבור כמה חבילות עידכוני באגים.

בכל אופן זה דווקא יכולה להיות מערכת מעניינת כתחליף לXP אם באמת אפשר להפוך אותה למערכת ביתית פשוטה.

פורסם

לגבי ה-windows 2003 server, זה מה שנקרא עד לא מזמן windows .NET server וזה בעקרון ה-server של XP (כמו ש- 2000 server זה ה-server של 2000 pro). יש כבר גרסת RTM וההשקה אמורה להיות ב-tech-ed באילת בעוד חודש בערך (אם כי שמעתי שהם דחו את זה...)

יש כבר מאמרים ב-technet על הסרבר הזה והוא בהחלט הרבה יותר טוב מהקודם אם יש לך את התמיכה המתאימה.

לגבי ה-SP2... להזכיר לכולכם, SP זה בסה"כ אוסף של hot fixes ועדכון גרסאות לכל מיני DLL-ים. זה הכל. סביר להניח שרוב העדכונים היו מותקנים לכם כבר אם אתם מעדכנים מדי פעם באמצעות ה- windows update.

ו-SP לא אמור לגרום למחשב לעבוד יותר מהר או יותר טוב, זה פשוט אוסף של תיקוני באגים.

פורסם

זה לא מדיוק SP 2 אמור להכיל בתוכו מספר תיקונים שאמורים לשפר מהירות ועוד כמה פיצרים שאין העידכונים השוטפים כמו תמיכה בIPV6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים