פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אתה מתכוון לזרוק את המכשיר או לתקן? בכל מקרה לך לחנת שירות של הפלאפון ותעביר את המספרים למכשיר אחר. נראה לי שיש גם תוכנה שבאה עם הדרייבר שיכולה להעביר את כל מה שיש בפלאפון למחשב
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים עד לא מזמן באמת היתה לי את התוכנה מותקנת על המחשב ובהחלט היה אפשר להוציא את כל המספרים והכתובות..
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים חבל..פלאפון נהדר..יש לך לשלם עליו עוד 400..החלפת מסך תעלה לך בטח איזה 100-150 ש"ח ותוכל למכור אותו באיזה 350 ש"ח ולצמצם משמעותית הפסדים
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אני בזמנו גם רציתי לתקן מסך ואמרו לי לשלם די הרבה כסף (לא זוכר כמה) אבל שווה לנסות
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר חבל..פלאפון נהדר..יש לך לשלם עליו עוד 400..החלפת מסך תעלה לך בטח איזה 100-150 ש"ח ותוכל למכור אותו באיזה 350 ש"ח ולצמצם משמעותית הפסדיםרציתי למשוך איתו עד ה Iphoneלא נראה לי שיתנו לי עליו יותר מ 250 שקל, כל החלק העליון נשבר לגמרי, והסוללה שלו כבר בקושי מחזיקה, אז גם התיקון לא יהיה זול
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר איך זה נשבר אם אפשר לשאולהוא כבר עבר כמה נפילות (מהכיס..מהיד) והאחרונה גמרה אותו.בכ"א הצלחתי להעביר את הטלפונים ל Outlook
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים רציתי למשוך איתו עד ה Iphoneלא נראה לי שיתנו לי עליו יותר מ 250 שקל, כל החלק העליון נשבר לגמרי, והסוללה שלו כבר בקושי מחזיקה, אז גם התיקון לא יהיה זולטוב במקרה הזה באמת לא היתי מנסה למכור אפילו כי לא שמרת עליו בגרוש ואולי ההפך,וחבל.אני אישית גם לא היתי משלם 200 לפלאפון עם סוללה גמורה ובטח מלא שריטות וכו' וכו' גם אם היה לו מסך חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.