עבור לתוכן

OC ל GeForce 2 Ti - תעזרו בבקשה

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי בעיה!

אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי?

תודה מראש.

פורסם

דבר ראשון שצריך לעשות זה להוריד תוכנת OC לכרטיסי מסך. כמה כאלה אתה יכול למצוא במדור ההורדות של האתר. אני אישית ממליץ, מניסיון, על PowerStrip .

ברגע שהתקנת את התוכנה אתה יכול למעשה להתחיל ולהמהיר את הכרטיס. אני לא יודע אם כבר התעסקת עם OC, אז אני הוסיף ואומר שצריך לעשות את זה לאט, לאט - להעלות את המהירות ב 3-4MHZ , לבדוק יציבות, וחוזר חלילה. וחוצמזה, מומלץ לעשות בנפרד OC לליבה ולזכרון.

ועוד דבר, עם אתה רוצה להגיע ממש רחוק, אולי כדאי לשקול קניית HSF טוב לליבה והיטסינקים לזכרונות, אבל בזה אני לא ממש מתמצא...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם, יש לי כבר היטסינקים לזכרונות הם באו עם הכרטיס. דבר שני אני משתמש בתוכנה EXPERT TOOL של NVIDIA שבאה לי עם הכרטיס - לא עשיתי איתה כלום אני רק רוצה לשאול האם היא טובה או לא לOC.

עוד דבר, איך אני בודק יציבות ומתי אני יודע שצריך להפסיק לעשות את ה OC.

ליאיר:

תודה רבה על הלינק אבל הוא לא עזר משמעותית - הוא מאוד כללי - תודה בכל מקרה.

פורסם

תראה, בעניין התוכנה, אם אתה יכול לשנות באמצעותה את מהירויות השעון של הליבה ושל הזכרונות, אז מה עוד אתה צריך?

בעניין, שאלה השניה, תראה, אם יש באפשרותך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס אז מה טוב, אני אמנם לא יודע איזה טמפ' בדיוק אמורה להיות, אבל יכול להיות שמישהו אחר פה יוכל לומר את זה... וחוצמזה, אחרי שאתה מעלה את המהירות, תריץ 3DMARK2001 כמה פעמים ברצף, ואם משהו לא בסדר בצורה קיצונית אז אתה תראה את זה, וגם התוצאה תרד מן הסתם... בנוסף, יש תוכנה נחמדה שנקראת ARTIFACT TESTER ושאותה אפשר להוריד מhttp://www.majorgeeks.com/article.php?sid=201 ושבודקת האם הגזמת עם ה OC ...

טוב, זה מה שאני יכול לומר לך מניסיוני הלא ממש גדול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים