עבור לתוכן

בעיה, partition magic על דיסקט

Featured Replies

פורסם

מנשמע....

יש לי בעיה מאוד רצינית, היום בבוקר הגיע המחשב של אחי הכל טוב ויפה.. יש דיסק של ווינדוס והכל.. באמצע יצירת המחיצות בהתקנה של ווינדוס בטעות לחצנו על מקש לא נכון הגענו למקום שלא רצינו להגיע ועשינו ריסט.. אחרי שעשינו את הריסט ההתקנה של הווינדוס כבר לא עלתה, המחשב נקנה בTMS אז התקשרנו ואמרו לנו להוריד את התוכנה partition magic ולשים אותה על דיסקט ולעשות את המחיצות מחדש,..

אז זאת הבעיה ראיתי שיש הרבה חברות שהוציא את התוכנה הזאת(partition magic) כמו סימנטק, מיקרוסופט-נורטון , PQ ועוד

מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איזה הוצאה להוריד ואיך אני שם את מה שהם רצו על דיסקט בעזרת התוכנה?

פורסם

התוכנה במקור נבנתה ע"י PQ (ראשי תיבות של POWERQUEST) ולאחר מכן נקנתה ע"י סימנטק (מפיצת נורטון).

למיקרוסופט אין שום קשר...

אני לא מכיר גרסא חינמית של פרטישן מג'יק שתטפל בזה, וגם אין לי מושג מה בכלל TMS התכוונו שתעשה איתה.

אתה יכול להוריד BOOTDISK מהאתר BOOTDISK.COM שתומך במחיצות NTFS ולסדר עם FDISK מה שבא לך.

אם ההתקנה עולה לפחות עד שלב RECOVERY CONSOLE, תוכל לעשות את זה גם משם.

פורסם
  • מחבר

טוב אני יודע שאסור לדבר על ז פה אבל אני יכול "להשיג" איזה תוכנה שצריך אבל TMS אמרו לי להוריד את התוכנה ולשים איזה משהו כזה על דיסקט וא להכניס למחשב שלא עובד ולקרוא את זה כאילו גרך BOOT אבל אני לא יודע איך...

בקשר לBOOTDISK אני אוריד אבל מה זה FDISK ומה קשור RECOVERY CONSOLE?

תודה

פורסם

אני פשוט לא הבנתי מה הבעיה ?

תשים את הCD של הוינדוס תמחק הכל ותעשה חדש ..

או שכבר שמת וינדוס ?

פורסם
  • מחבר

אחי שמתי כבר את הווינדוס ועשינו ריסט באמצע... תאונה מצטערת:S

וזהו עכשיו כשהמחשב עולה זה אומר ERROR LOADIND OPerating system

פורסם

אם לא איכפת לך למחוק הכל ולהתחיל מחדש, פשוט כנס ל BIOS, תדאג שה CDROM יהיה הכונן הראשון שעולים ממנו ולא ה HARD DISK. אחרי זה תכניס את הדיסק של חלונות, תפעיל את ההתקנה מחדש ותיצור מחדש את המחיצות.

פורסם
  • מחבר

חח אחי אם הייתי יכול הייתי עושה.. זה לא עולה עד לBIOS

המחשב נדלק רואים את המסך של ABIT(הלוח אם של ABIT) ואז הוא כותב ERROR LOADIND OPERATING SYSTEM

פורסם

בזמן שאתה רואה את הסמל של ABIT הביוס שלך נטען. תלחץ DEL או F1 ותיכנס אליו.

פורסם

טוב, בסדר.. מן הסתם השלב של ה BIOS הוא לפני השלב הזה, אז או שהלוגו מסתיר לך אותו או שאתה סתם לא שם לב. בכל מקרה, תלחץ או DEL או F12 או F2 או F10 או ESC או F1 שהמחשב עולה, אחד מהם יכניס אותך ל BIOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים