עבור לתוכן

הצעה שקיבלתי לשדרוג מהירות האינטרנט.

Featured Replies

פורסם

שלום :)

כעת אני משלם להוט על 1.5/150 55 שקלים לחודש בלי התחייבות

ולבזק בינלאומי על 3 מגה (אל תשאלו חחח) 64 שקל ללא התחייבות

בכל מקרה, קיבלתי הצעה מ014:

לשלם להוט ולבזק ביחד 119 לחודש במשך שנה ל2.5 מגה

אז התקשרתי ל017 ואמרתי להם את זה אז הם הציעו לי חבילה מסוימת ולאחר שאמרתי לא תודה וניתקתי הם התקשרו אלי והציעו לי את זה (רציתי התחייבות קצרה)

2.5 לחצי שנה ב106 לחודש (להוט ולהם) וחודשיים חינם

יכול להיות שאני אסגור היום את הדיל תלוי מה תגידו.

אז השאלה שלי היא איך 017? למישהו יש נסיון רע איתם בזמן האחרון? שמתי לב שהמוקד שירות שלהם ענה לי תוך שניה ש012 לא ענה בכלל ו014 אחרי שנה

הם התאחדו עם 013 בנוסף.

ל014 אין משהו להציע לי יותר טוב מזה, והם אמרו שהחשבון שלי מתחיל ב14 אז אם אני אקבע היום עם 017 נראה לכם שעד ה14 הם יסדרו לי תאינטרנט?

תשובות מהר בבקשה לפני שיסגרו את המוקד.. :)

תודה רבה! :D

פורסם

אם חשוב לך שיתוף קבצים כמו P2P רק 014 שום חברה אחרת ! אם לא לך על כל חברה שאתה רוצה רק לא ברק 013 כי יש להם בעיות עם האייסי והמסנג'ר פשוט אי אפשר להתחבר ושירות לקוחות חרא ! כשאני התחברתי ל - 014 קיבלתי באותו יום את האינטרנט איך תקבל רק ב - 14 ?.. כנראה אתה עובר גם לתשתית אחרת נכון ?..

פורסם
  • מחבר

אני נשאר בהוט

אני מוריד הרבה בביטורנט (TL לצורך הענין) וRS, זה יעשה לי בעיות לדעתך?

פורסם

אם תבחר להתחבר ל - 014 אין שם חסימות בכלל ! אתה תוריד טורנטים דרך TL במהירות מקסימלית (במידה ויש מספיק משתפים) (:

לי יש בעיה רק שהם לא יכולים לעזור לי לפתור אותה ... בשביל להוריד דרך RS צריך להחליף אייפי כל פעם כדי להוריד קבצים בלי לחכות או לקנות משתמש פרמיום אז כשהייתי בברק 013 פשוט הייתי מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש והיה מתחלף לי האייפי ועכשיו כשאני בב"ל זה לא ... אני צריך להוציא את כבל החשמל מהמודם לפרק זמן מסויים ולהחזיר חזרה ואז להתחבר והאייפי משתנה ... הם אומרים שזה לא יכול להיות שיש לי את זה והסברתי להם שכשהייתי בברק 013 לא הייתי צריך לנתק את כבל החשמל מהמודם לפרק זמן מסויים כדי להחליף אייפי והם אמרו שאין סיבה שלא יתחלף האייפי בכל התחברות ... בכל מקרה זה עניין שטותי, כמו שאמרת אתה משתמש הרבה ב - P2P אז כדאי לך ללכת על 014 וגם לא בטוח שלך תהיה את אותה הבעיה שיש לי ... בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

להשאר ב014? הם הציעו לי 119 להתחייבות לשנה

פורסם

אני מציע לך 014 לפי התגובות של האנשים פה

עדיף לשלם קצת יותר ולקבל שירות אינטרנט נורמלי מאשר לשלם קצת פחות ושהאינטרנט לא יזוז בכלל

פורסם

אם חשוב לך שיתוף קבצים כמו P2P רק 014 שום חברה אחרת ! אם לא לך על כל חברה שאתה רוצה רק לא ברק 013 כי יש להם בעיות עם האייסי והמסנג'ר פשוט אי אפשר להתחבר ושירות לקוחות חרא ! כשאני התחברתי ל - 014 קיבלתי באותו יום את האינטרנט איך תקבל רק ב - 14 ?.. כנראה אתה עובר גם לתשתית אחרת נכון ?..

אין להם בעיות עם האייסי והמסנג'ר זה היה חד פעמי

ושירות לקוחות אחלה ענו לי על מה ששאלתי ובעצם לא היו לי בעיות

פורסם
בעצם לא היו לי בעיות

כשיהיו (ואני מקווה שלא) תראה איך היחס "החם" שקיבלת מהם משתנה

פורסם
  • מחבר

טוב בכל מקרה עכשיו התקשרו אלי משימור לקוחות של 014 ואמרו לי ש012 שיקרו שאמרו שאני לא מתחייב להוט (WTF?!) ואחרי מה שאמרתם לי בנוגע לP2P

בסוף אמרתי להם שישאירו אותי את על ה1.5 ואני אראה כבר

פורסם

כשיהיו (ואני מקווה שלא) תראה איך היחס "החם" שקיבלת מהם משתנה

אני כבר אצלם 3 שנים וחצי

ובכול הפעמים שהתקשרתי עזרו במה שהיה צריך

וגם דברים שלא קשורים לטכני אלה נגיד על חוזה וכאלה והם ענו לי בלי בעיות אולי הניסיון שלך איתם מריר אצלי הכול טוב( טפו טפו טפו על כול דבר שלא יהיה)

פורסם

לפי דעתי, הדבר היחידי ששוה אצל נטוויז'ן זה החבילה העסקית, חבל שהיא יקרה.

בקשר למנוי פרטי, בזק בינלאומי היא ספקית גרועה, אבל לפחות כרגע היא הרבה יותר טובה משאר האלטרנטיבות הקיימות בארץ הנהדרת שלנו.

פורסם
  • מחבר

פאק קיבלתי הצעה מושלמת מ017, הבעיה היא שאין להם חיבור ללא חייגן.

אבל אני רוצה להתחבר ללינוקס וOSX בלי בעיות, אם אני אשים ראוטר זה ידמה ב100% לחיבור ללא חייגן? אני לא אצטרך דרייורים של ראוטר או משהו?

בבקשה תביאו תגובה מהירה כי אני רוצה לסגור.. תודה :)

פורסם

במקום להתקין את החיגן בלינוקס תצטרך להגדיר אותו בראוטר.

עצה שלי, אל תתחייב ל017 בשלב זה.

גלוש דרכם חודש חודשיים (במחיר יקר יותר אפילו) ואם תהיה מרוצה תתחייב ותוריד את המחיר.

פורסם
  • מחבר

מז"א להגדיר אותו בראוטר?

צריך לעשות את זה כל פעם מחדש או שאפשר לעשות את זה פעם אחת ואז אני אוכל לגלוש באיזו מערכת הפעלה שאני רוצה?

פורסם

פעם אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים