עבור לתוכן

השלט האוניברסלי של הכבלים

Featured Replies

פורסם

(לא בטוח זה הפורום הנכון)

יש לטכנאים של הוט שיטה לתכנת את השלט לטלוויזיה בלי להכניס קודים וכו'.

הם מצמידים את השלט של הממיר לשלט של הטלוויזיה או לטלוויזיה והוא "לומד" אותו.

כל הקודים לא עובדים על הטלוויזיה אבל בשיטה הזאת זה כן עובד עלייה.

איך הם עושים את זה?? לא מגלים את ה"סוד" הזה בכבלים.

פורסם

זו לא שיטה סודית.מדובר על סריקה ידנית של מאגר האפש' מזכרון השלט מול הטלויזיה.יש אפשרות טובה שגם לאחר סריקה ידנית לא ימצא קוד מתאים.

אם מדובר בשלט השחור הרגיל - SET

TV

לחיצה ארוכה מול חיישן אינפרא אדום של הטלויזיה על CH+ או CH- עד שהטלויזיה נכבית(מדובר בסריקה שיכולה לקחת כ5 דקות).

במידה שהטלויזיה נכבית - להוריד מיד את האצבע מכפתור הCH ואז ללחוץ שוב על SET ולנסות להדליק את הטלויזיה דרך TV+POWER.

כמובן שאתה יכול לקרוא את זה באתר שלהם.

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=73〈=he

פורסם

יש דרך לעשות את זה בשלטי יס?

(אם כן, איך?)

פורסם

זו לא שיטה סודית.מדובר על סריקה ידנית של מאגר האפש' מזכרון השלט מול הטלויזיה.יש אפשרות טובה שגם לאחר סריקה ידנית לא ימצא קוד מתאים.

אם מדובר בשלט השחור הרגיל - SET

TV

לחיצה ארוכה מול חיישן אינפרא אדום של הטלויזיה על CH+ או CH- עד שהטלויזיה נכבית(מדובר בסריקה שיכולה לקחת כ5 דקות).

במידה שהטלויזיה נכבית - להוריד מיד את האצבע מכפתור הCH ואז ללחוץ שוב על SET ולנסות להדליק את הטלויזיה דרך TV+POWER.

כמובן שאתה יכול לקרוא את זה באתר שלהם.

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=73〈=he

מה הקשר???

זכורה לי שיטה (שעובדת רק על השלטים שמחולקים באיזורי זהב וגם ביס), שבאמת ניתן ל"למד" את השלט כל מה שאתה רוצה (ועובד בתדרים הנכונים), אפילו למשל לכבות ולהדליק את המזגן :silly:

פורסם

יש דרך לעשות את זה בשלטי יס?

(אם כן, איך?)

תתקשר ליס ותבקש מהם את הקוד ככה עשיתי שקניתי לLCD החדשה

פורסם

הוא לא מבקש את זה!

לפותח הדיון, מסתובבים ברשת מדריכים בנושא.

פורסם

הרעיון הכללי הוא שלטלוויזיה שלי אין קוד..

יס כבר אמרו לי את זה

השאלה היא אם יש דרך לעשות את מה שtamir245 דיבר עליו בשלטי יס.

פורסם
  • מחבר

עקבתי אחרי ההוראות בקישור הראשון (http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=73〈=he) והצלחתי לתאם את השלט לטלוויזיה שלי.

אבל אחרי זה ניסיתי לתאם אותו לטלווזיות אחרות (שאני יודע שהשלט תומך בהם) ולא רק שזה לא עבד, זה לא עובד עכשיו בטלוויזיה הראשונה! (עשיתי את זה מחדש וזה לא עובד!)

נראה לי שהוט מגבילים את זה לתיכנות אחד בלבד!

למי שכתב שיש מדריכים ברשת - תביא בבקשה קישור.

http://www.tips4u.co.il/Index.asp?ArticleID=2563&CategoryID=616

לא עובד.

פורסם

ברור שזה מוגבל לתכנות אחד בלבד!

לא צריך להגזים מדובר בשלט שמיועד לכבלים ומעבר לזה לקידוד של טלויזיה..הוא לא עד כדי כך חכם.

פורסם
  • מחבר

ברור שזה מוגבל לתכנות אחד בלבד!

לא צריך להגזים מדובר בשלט שמיועד לכבלים ומעבר לזה לקידוד של טלויזיה..הוא לא עד כדי כך חכם.

אני מתכוון לתכנות חד-פעמי...

פורסם

ברגע שקידדת אותו פעם אחת,ואחרי זה קידדת אותו לטלויזיה אחרת אז הוא כמובן "שכח" את הקידוד הראשון.

פשוט תקדד מחדש מול הטלויזיה הראשונה והכל יהיה בסדר.

פורסם

עקבתי אחרי ההוראות בקישור הראשון (http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=73〈=he) והצלחתי לתאם את השלט לטלוויזיה שלי.

אבל אחרי זה ניסיתי לתאם אותו לטלווזיות אחרות (שאני יודע שהשלט תומך בהם) ולא רק שזה לא עבד, זה לא עובד עכשיו בטלוויזיה הראשונה! (עשיתי את זה מחדש וזה לא עובד!)

נראה לי שהוט מגבילים את זה לתיכנות אחד בלבד!

למי שכתב שיש מדריכים ברשת - תביא בבקשה קישור.

http://www.tips4u.co.il/Index.asp?ArticleID=2563&CategoryID=616

לא עובד.

גבר אני מוודה מווודה מוווודה לך!! אני וכל כפר מראארררררררררר שמחנו כל השבוע!(חח אני יודע שזה באשל..)

בקיצור גבר אני הצלחתי לעשות את זה לשלט שלי(הלינק שאמרת שלא עובד)

עכשיו כל השלטים שלי עמוק עמוק בתוך הארון

תקשיבו כולם מה לעשות

לוחצים על אחד מהמצבים,או וידאו או טלוויזייה ולוחצים SETUP ארוך(שתי שניות בערך,עד שמהבהב פעמיים).

אחרי זה מקישים את הקוד .975

לוחצים על איזה מקש שרוצים(אם רוצים לכבות את הטלוויזיה נגיד, אז בוחרים אדום).

עכשיו הנורה תהבהב בטירוף, כמו באיזה דיסקוטק חח ,אז אתם צריכים לכוון את השלט של הטלוויזיה שלכם לעינית של השלט של הוט.

תלחצו על הכפתור שאתם רוצים להשתמש בו בשלט של הוט

לאחר שנייה או שתיים(אם זה יותר אז זה אומר שלא פעל טוב) הנורה תפסיק להבהב וזה אומר שהשלט קלט את הקוד,הנורה תהבהב פעמיים

צריך ללחוץ שוב לחיצה ארוכה על SETUP והנורה תהבהב ארבע פעמים

זהו!הגדרתם את הכפתור ! תנסו להפעיל על הטלוויזיה(או מה שזה לא יהייה) אם זה לא פועל תחזרו על התהליך שנית

שלב אחרון והכי חשוב-לזרוק את כל השלטים לפח :silly:

בהצלחה!!!

סתם ליידיעתכם,אני כוונתי את השלט שלי למזגן,לרמקולים(MICROLAB M960 שמגיעים עם שלט אלחוטי)

וזהו!!

עם שלט כחול

מחר,(יותר נכון היום)אני אלך לנסות זאת על השלט האדום שבסלון(אין סיבה שלא יפעל , ההבדל היחיד הוא שאין כפתור SETUP ,ובמקומו לוחצים לחיצה ארוכה על TV או DVD)

ואאדכן!

ועוד משהו שתדעו-במזגנים, יש קוד אחר להפעלה וקוד אחר לכיבוי, אז תצטרכו לבזבז שני כפתורים, מסכנים שלי חח :silly::P

פורסם

על זה דיברתי.

עובד כמו שאמרתי על השלט הכחול באיזור ערוצי זהב.

ליס יש שלט מאד דומה, מישהו ניסה?

פורסם
  • מחבר

ברגע שקידדת אותו פעם אחת,ואחרי זה קידדת אותו לטלויזיה אחרת אז הוא כמובן "שכח" את הקידוד הראשון.

פשוט תקדד מחדש מול הטלויזיה הראשונה והכל יהיה בסדר.

זהו שכמו שכתבתי ניסיתי לקדד מחדש וזה לא עובד.[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 13:05:18

גבר אני מוודה מווודה מוווודה לך!! אני וכל כפר מראארררררררררר שמחנו כל השבוע!(חח אני יודע שזה באשל..)

בקיצור גבר אני הצלחתי לעשות את זה לשלט שלי(הלינק שאמרת שלא עובד)

עכשיו כל השלטים שלי עמוק עמוק בתוך הארון

תקשיבו כולם מה לעשות

לוחצים על אחד מהמצבים,או וידאו או טלוויזייה ולוחצים SETUP ארוך(שתי שניות בערך,עד שמהבהב פעמיים).

אחרי זה מקישים את הקוד .975

לוחצים על איזה מקש שרוצים(אם רוצים לכבות את הטלוויזיה נגיד, אז בוחרים אדום).

עכשיו הנורה תהבהב בטירוף, כמו באיזה דיסקוטק חח ,אז אתם צריכים לכוון את השלט של הטלוויזיה שלכם לעינית של השלט של הוט.

תלחצו על הכפתור שאתם רוצים להשתמש בו בשלט של הוט

לאחר שנייה או שתיים(אם זה יותר אז זה אומר שלא פעל טוב) הנורה תפסיק להבהב וזה אומר שהשלט קלט את הקוד,הנורה תהבהב פעמיים

צריך ללחוץ שוב לחיצה ארוכה על SETUP והנורה תהבהב ארבע פעמים

זהו!הגדרתם את הכפתור ! תנסו להפעיל על הטלוויזיה(או מה שזה לא יהייה) אם זה לא פועל תחזרו על התהליך שנית

שלב אחרון והכי חשוב-לזרוק את כל השלטים לפח :silly:

בהצלחה!!!

סתם ליידיעתכם,אני כוונתי את השלט שלי למזגן,לרמקולים(MICROLAB M960 שמגיעים עם שלט אלחוטי)

וזהו!!

עם שלט כחול

מחר,(יותר נכון היום)אני אלך לנסות זאת על השלט האדום שבסלון(אין סיבה שלא יפעל , ההבדל היחיד הוא שאין כפתור SETUP ,ובמקומו לוחצים לחיצה ארוכה על TV או DVD)

ואאדכן!

ועוד משהו שתדעו-במזגנים, יש קוד אחר להפעלה וקוד אחר לכיבוי, אז תצטרכו לבזבז שני כפתורים, מסכנים שלי חח :silly::P

אצלי יש את השלט האדום עם OK באמצע. יכול להיות שבגלל זה זה לא עובד.

האם אתה מצליח לעשות את זה עם האדום?

אגב ככה הטכנאים של הוט עשו עם השלט הכחול (שהוחלף לאדום) לטלוויזיות וזה עבד על כל הכפתורים.

פורסם

כמו שצייינתי עם האדום זה לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים