עבור לתוכן

פיליפס200w6cs נגד סאמסונג 971 נגד viasonic 930

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל.

השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג.

תודה רבה למי שיענה.

פורסם

הפיליפס ייתן לך איכות טקסט גבוהה יותר כי הוא פחות מפוקסל והוא מומלץ להקלדת קוד תוכנה. אמנם הוא עשוי להיראות קטן אבל קיימות כל מיני שיטות שמאפשרות לבצע לו זום בדפדפן ופונטי מערכת ההפעלה. אם התוכנה שאתה עובד עימה לא מאפשרת זום יכול להיות שהטקסט יהיה קטן מדי.

המתיחות שראית - יכול להיות שמדובר ברזולוציות לא טבעיות שיישמו על מסכי TN רחבים בתצוגות. ברזולוציה הטבעית תמונות לא נראות מעוותות. רוב המשחקים החדשים תומכים ברזולוציות טבעיות של מסכים רחבים. בנעוץ תמצא קישור ל-Widescreen Gaming Forum שעוסק גם ביישום שיטות להתאמת משחקים לרזולוציות בפורמט רחב.

לגבי סרטים: אם אתה רואה מרביתם בפורמט 4:3 כדאי ללכת על ה-19" הרגילים שהכרת (ה-971P מצטיין בהצגה איכותית שלהם). הפיליפס משתלב בצורה טובה יותר לתכנים רחבים 16:9.

פורסם

יתרון של ה-PHILIPS, בלי קשר לרגיל מול רחב הוא בכך שיש לו רזולוציה גבוהה (1680X1050 לעומת 1280X1024 במסכי 19"), כך שאתה מרוויח גם ברוחב וגם בגובה (אם כי בגובה זה זניח). כל זה ייתן לך שטח עבודה רב יותר לתכנות, מה שיכול להיות נחמד מאוד, בהנחה שטקסט קטן לא מפריע לך.

פורסם
  • מחבר

ואיזה מבין השלושה עדיף לסרטים?

כמו כן מה זה טקסט קטן נניח שמסך רגיל גודל פומט 10 איך הוא יהיה בפיליפס

פורסם

ואיזה מבין השלושה עדיף לסרטים?

כבר ענה לך man of orleans.

כמו כן מה זה טקסט קטן

טיפה יותר קטן מאשר במסך 17" LCD.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהסמסונג עדיף לסרטים ע"פ ויאוסוניק אני צודק?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים