פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים שלום לכולם!!שאלה דחופההה...יש לי בעיה דחופה מאוד שהיא שהמחשב לא מצליח להעלות לי את הוינדוס ולאחר נסיונות רבים אשר לא הצליחוהחלטתי לפרמט את הכונן ולתקין את מערכת ההפעלה מחדש...כיצד אני מפרמט ומתקין מחדש את הוינדוס ללא מערכת הפעלה (אשר לא עולה) ?אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי משום שזה דחוףף מאוד...
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים בגדול אתה צריך להגדיר את הלוח אם שלך שיעשה BOOT מכונן הדיסקים אתה מכניס דיסק של ווינדוס ומשם יש הוראות והכול פשוט
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אתה צריך להכניס דיסק של ווינדווס ולהדליק את המחשב. המחשב יעלה אוט' מהדיסק ולא ממערכת ההפעלה (שבמקרה הזה לא תקינה).אם המחשב לא עולה מהדיסק, תפעיל את המחשב שוב מחדש ותכנס לביוס. שם תשנה את סדר הבוט שהראשונים יהיו CD ופלופי (אם יש), ורק אחרי זה הכוננים הקשיחים.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר 1.האם יש עוד דרך?2. כיצד אני מפרמט את הכונן ללא מערכת ההפעלה?האם גם דרך דיסק ה-BOOT?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר כןאתה יכול לבחור שם לפרמט את הכונן בלי התקנה אם אתה רוצהדרך זה אפשרית רק דרך דרך דיסר ה-BOOT של הוינדוס?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים כןמפני שאחרי הפירמוט הווינדוס (הדיסק שלו לפחות) מגדיר את הכונן שישמש לקבצים בפורמט של NFTS (אתה גם רואה את זה שנייה לפני שאתה לוחץ על האישור)ובלי הNFTS לא ניתן לשים קבצי ווינוס ונראה לי גם מאב ולינוקס וכול זה.ולכן כן צריך דיסק שיפרמט או דיסקט גם אפשרי.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר כןמפני שאחרי הפירמוט הווינדוס (הדיסק שלו לפחות) מגדיר את הכונן שישמש לקבצים בפורמט של NFTS (אתה גם רואה את זה שנייה לפני שאתה לוחץ על האישור)ובלי הNFTS לא ניתן לשים קבצי ווינוס ונראה לי גם מאב ולינוקס וכול זה.ולכן כן צריך דיסק שיפרמט או דיסקט גם אפשרי.אבל בוינדוס הקודם הוא הציג לי שהכונן הקשיח הוא FAT האם NTFS יתאים בכל זאת?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים ניר היקר , הנה מדריך מצויין שמצאתי עבורך בבקשה : http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=76תתחיל עם פרק ראשון עזוב את כל מה שלמעלה..תבחר ב NTFSומי שיש לו תגובות לא לעניין אז שלא להגיב , הבן אדם רוצה לסדר את המחשב שלו
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אבל בוינדוס הקודם הוא הציג לי שהכונן הקשיח הוא FAT האם NTFS יתאים בכל זאת?כן
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר ניר היקר , הנה מדריך מצויין שמצאתי עבורך בבקשה : http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=76תתחיל עם פרק ראשון עזוב את כל מה שלמעלה..תבחר ב NTFSומי שיש לו תגובות לא לעניין אז שלא להגיב , הבן אדם רוצה לסדר את המחשב שלו אחלה מדריך ...[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 23:50:08כןסבבה ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.