עבור לתוכן

כ.מ עד 800-900 שח +HD ושלא יהווה צוואר בקבוק למעבד P4-2.6N

Featured Replies

פורסם

קיצר חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך במקום ה 1900XT 256 שיש לו כרטיס מסך שתומך ב HD .

הוא אומר שעם ה 1900XT הוא לא יכול להריץ הכל על מקסימום לא יודע מה זה אומר ,ויש עומס גדול על המעבד .

קיצר המלצתי לו על ה HD3850 256 MB שהוא כרטיס מאוד משתלם ,או על ה 2600XT 512 שעולה פחות וגם כן תומך ב HD .

מה יותר מומלץ מביניהם ל HD +שיריץ משחקים נורמלי ,המחשב הוא P4-2.6 חדליבה ,2 G זיכרון ,PCEI כמובן ,אולי יש איזה כרטיס אחר שעדיף ???

פורסם

כל כרטיס יהווה צוואר בקבוק למעבד המסכן הזה, אני במקומו הייתי חוסך למעבד+לוח אם(במידה והוא לא תומך בC2D)+כרטיס מסך חדש, אם הוא ילך בסדר העדיפות הזה, אז שייקח את הכרטיס מסך כעדיפות עליונה ובטווח המחירים הזה הX1950PRO\GT נותנים את התמורה הכי טובה לכיס, אין כרטיס טוב מהם למחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

שאלתי בקשר לכרטיסים שתומכים ב HD ,ה 1950 PRO\GT לא תומכים ב HD לזכרוני ,אז תבדוק לפני שאתה ממליץ לאנשים .

למרות שראיתי 1950 PRO ב 700 שח ,ממש מציאה רק שהוא 256 MB .

פורסם

אם משחקים פחות חשובים לו, הHD2600PRO או אפילו הHD2400XT יעשו את העבודה מעולה בסרטי HD.

פורסם

יש לחבר שלך בכלל מושג מה אומרת התמיכה בHD?

פיענוח סרטים באבחנה גבוהה (HD) על גבי הכרטיס מסך. מאחר וחבר שלך רוצה לשחק ולא לראות סרטים, אין שום טעם לקחת את ה-HD3850.

בנוסף, אלא אם כן הוא רואה סרטים מקוריים (HDDVD ו-BD) הוא לא יראה שום ייתרון בכרטיס תומך HD, כי הם לא יודעים לעבוד עם קבצי MKV...

תודיע לו שהגיע הזמן לשדרג. P4-2.6GHZ זה מעבד נורא חלש, מילא עוד היה P-D...

עם ה-X1950XT שיש לו עכשיו, המעבד כבר גורם לו לצוואר בקוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים