עבור לתוכן

Samsung 932BF vs ViewSonic VP930B

Featured Replies

פורסם

קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם?

איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי)

הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנויות בארץ שמחזיקות מסכים בתצוגה.

פורסם

לא ציינת שימושים.עדיף באחוזים.גם לדעתי הויסוניק שווה את התוספת.

פורסם

סביר להניח שבאותה אופיס דיפו תוכל לראות המון מסכי 19" בתצוגה וכולם יהיו TN. אם הם בסדר מבחינתך, אולי אתה בהחלט יכול לוותר על ההשקעה ב-VP930.

פורסם

אם ייצא לך לראות 971P באחד הסניפים כפי ש-QttP המליץ לך ללכת אליהם (יש גם בבאג לפעמים מסך כזה) ייתכן שהוא יהיה מוגדר על בהירות מאוד נמוכה במטרה להפכו לפחות ביצועיסט בהשוואה ל-TN שלידו. על מנת לשנות את הבהירות בזריזות עם העכבר צריך להתקין SoftMCCS במחשב שאליו הוא מחובר במידה ו-MagicTune לא פועלת.

פורסם
  • מחבר

השימושים הם למשחקים סרטים ועבודה רגילה (כמו גלישה באינטרנט)

תוכלו להסביר במה מתבטא הבדל חוץ מזווית צפייה ו-PIVOT שלא משנים לי יותר מדי

האם ההבדל באיכות התמונה משמעותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים