פורסם 2003 במרץ 3122 שנים לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה).כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל...מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם?תודה...
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים תנסה רק עם כ.מסך+זיכרון+מעבד.אם זה עדיין לא נדלק תנתק את החשמל ותאפס את הביוס.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר מה יכולה להיות הבעיה?חבר שלי ששאלתי אמר לי שהבעיה היא ככל הנראה בספק או בלוח אם
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים במחשב הישן שלי זה גם היה קורה אולי מה שהייתי עושה יעזור גם לךהייתי מחר ת'ספק לחשמל נותן למחשב איזה דקהואחר כך לוחץ על המתח הפעלה...בהצלחה!
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים כנראה שנשרף לך הספק כח. גם אם שמת כרטיס מסך לא מתאים או מקולקל המחשב אמור להידלק. :asthanos:
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים איזה לוח אםאיך חיברת את הכבלים שיוצאים מהמארז?תנסה לחבר את הכבל של הRestart לpower ותבדוק עם זה עובד.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר הייתי מחר ת'ספק לחשמל נותן למחשב איזה דקהואחר כך לוחץ על המתח הפעלה...לא ממש הבנתי מה אמרת כאן... אלא אם כן התכוונת פשוט לחכות דקה מהרגע שחיברתי את המחשב לחשמל ועד שאני מדליק אותו...ו MIYOTA, אני אנסה את זה היום, ת'אמת גם לי יש חשד מסוים שיש בעיה עם כפתור ה POWER משום שהוא נתקע כמה פעמים בזמן האחרון...
פורסם 2003 באפריל 122 שנים תכבה עם הכפתור של הספק,תוציא את החוט מהספק,תכניס שוב,תדליק את הספקתנסה להדליק ת'מחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.