פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים הוא ינצל רק איזה 3GB מזה, אם אתה חייב XP אז לך על XP64bit, אחרת לך על VISTA 64bit.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר תודה רבה,וההעדפה שלך לויסטה64ביט נובעת מהסיבה הפשוטה של VISTA vs XP ? או מסיבה שונה כי זה 64bit ?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים פשוט כי ל-XP64 יש בעיית דריברים ענקית ולא מעט בעיות, ויסטה תנצל את ה4GB יותר טוב למרות שגם לה יש לא מעט בעיות.זה יעבוד, אבל יציג רק איזה 3.2GB זיכרון.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר פשוט כי ל-XP64 יש בעיית דריברים ענקית ולא מעט בעיות, ויסטה תנצל את ה4GB יותר טוב למרות שגם לה יש לא מעט בעיות.זה יעבוד, אבל יציג רק איזה 3.2GB זיכרון.תודה!!ועל מי מהם דיברת (במודגש^) ..?
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר אני רק מעוניין בהבהרה לגבי משהו:מה באמת כדאי לי- לעבור לvista 64bit או ל xp64bit ? מה היתרונות והחסרונות של כל מערכת? הרי שתיהן תומכות ב4GB RAM ,התשובה "בעיית דרייברים ב.." וכו' זה כללי מאוד וקשה לי להבין מזה איזה מערכת עדיפה באמת, כי ויסטה היא מערכת הרבה יותר כבדה ואני לא רוצה מערכת כבדה,אבל לעומת זאת אתם אומרים שלאקספי יש בעיה עם דרייברים (כדוגמת מה? דרייברים של nvidia וכאלה או מה?) - אז זה כבר התלבטות , כי מאוד חשוב לי שהמערכת תהיה קלה .אם תוכלו לתת יתרונות וחסרונות של כל אחת אני מאוד אשמח על העזרה הזאת כי אני ממש מתלבט בזה כרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.