פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים היי, אני צריך לוח פלסטיק או פרספקס שחור ושקוף לפרוייקט. איפה ניתן להשיג, ובזול? תודה מראש!
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר תודה על העזרה חבר'ה. נראה לי אני אסתכל בדפי זהב. יש לי עוד שאלה: מה עדיף, או יותר נכון, עם מה יותר קל/טוב לעבוד, פלסטיק או פרספקס? אני רוצה לבנות פאנל למפסקים.[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:13:59תודה על העזרה חבר'ה. נראה לי אני אסתכל בדפי זהב. יש לי עוד שאלה: מה עדיף, או יותר נכון, עם מה יותר קל/טוב לעבוד, פלסטיק או פרספקס? אני רוצה לבנות פאנל למפסקים.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים תודה על העזרה חבר'ה. נראה לי אני אסתכל בדפי זהב. יש לי עוד שאלה: מה עדיף, או יותר נכון, עם מה יותר קל/טוב לעבוד, פלסטיק או פרספקס? אני רוצה לבנות פאנל למפסקים.[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:13:59תודה על העזרה חבר'ה. נראה לי אני אסתכל בדפי זהב. יש לי עוד שאלה: מה עדיף, או יותר נכון, עם מה יותר קל/טוב לעבוד, פלסטיק או פרספקס? אני רוצה לבנות פאנל למפסקים.פלסטיק עדיףככה תוכל לתקן טעויות ולא יהיו לך השריטות או שיהיו אבל אבל זה לא יקפוץ כול כך לעין !בהצלחה ...
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר תודה לכל מי שהגיב! עוד אנשים אולי יכולים לייעץ לי אם לבחור בפלסטיק או פרספקס?מה היתרונות והחסרונות? של כל אחד מהם?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים כמעט כל המודרים עובדים עם פרספקס... כנראה שזה שווה משהו. אתה תמיד יכול לקנות קצת משניהם ולראות מה יותר נוח לך. בהצלחה!
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון כי פרספקס זה סוג של פלסטיק : עוד דבר, המושג "פרספקס" זה מושג מאוד כללי בקהילה הישראלית, למעשה יש הרבה מאוד סוגים של פלסטיקים שקופים ברמות איכות שונות. יש דיון מיוחד שבו אתה יכול למצוא מקומות בהם אפשר לקנות פרספקס. גם דפי זהב זה אופציה. פלסטיק עדיף ככה תוכל לתקן טעויות ולא יהיו לך השריטות או שיהיו אבל אבל זה לא יקפוץ כול כך לעין ! בהצלחה ... סליחה באמת... לא ידעתי ש "פלסטיק" הוא חסין שריטות : בנימה קצת יותר רצינית, גם אם תשרוט לוח פרספקס בטעות אפשר לעשות לו שיוף ופוליש
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים ואני מניח שזה עולה הרבה ודורש מאמץ ככה שעדיף כבר לקנות לוח חדש או להשאר עם השריטה... לא?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר אני מכיר "פרספקס" כי הוא שקוף ")אגב, מה לגבי פלסטיק אקרילי? כלומר, מבריק כזה, משתקף? מכירים?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים פלאסטיק אקרילי הוא פרספקס הוא פלקסיגלאס. זה אותו דבר.יש פולקארבונט שקוף - שאינו פרספקס. הוא יותר עמיד לשריטות ויותר גמיש אבל יותר קשה לעבוד איתו - לנסר פרספקס יותר קל מפוליקארבונט. בנוסף יותר נח לעשות עבודות גימור בפרספקס מאשר בפוליקארבונט - פרספקס ניתן ללטש לרמת גימור גבוהה יותר.יש גם את החומר ממנו עושים שקפים - שהוא לא פוליקארבונט או פרספקס. הוא גמיש מידי והגימור שלו נראה רע, לדעתי.אסטטית פרספקס נראה יותר טוב, לדעתי. לשימושי מודינג למינהם הייתי משתמש בפרספקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.