עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג לוחות פלסטיק\פרספקס?

Featured Replies

פורסם

היי, אני צריך לוח פלסטיק או פרספקס שחור ושקוף לפרוייקט. איפה ניתן להשיג, ובזול? תודה מראש!

פורסם

תבודק באזור התעשיה הקרוב לביתך או אצל זגגים

מקווה שעזרתי

פורסם

שמעתי על חברה בשם דגש.. הם מתעסקים בזה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חבר'ה. נראה לי אני אסתכל בדפי זהב. יש לי עוד שאלה: מה עדיף, או יותר נכון, עם מה יותר קל/טוב לעבוד, פלסטיק או פרספקס? אני רוצה לבנות פאנל למפסקים.

[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:13:59

תודה על העזרה חבר'ה. נראה לי אני אסתכל בדפי זהב. יש לי עוד שאלה: מה עדיף, או יותר נכון, עם מה יותר קל/טוב לעבוד, פלסטיק או פרספקס? אני רוצה לבנות פאנל למפסקים.
פורסם

[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:13:59

פלסטיק עדיף

ככה תוכל לתקן טעויות ולא יהיו לך השריטות או שיהיו אבל אבל זה לא יקפוץ כול כך לעין !

בהצלחה ...

פורסם

בסטיקי יש לך מקומות שמוכרים פרספקס.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב! עוד אנשים אולי יכולים לייעץ לי אם לבחור בפלסטיק או פרספקס?

מה היתרונות והחסרונות? של כל אחד מהם?

פורסם

כמעט כל המודרים עובדים עם פרספקס... כנראה שזה שווה משהו.

אתה תמיד יכול לקנות קצת משניהם ולראות מה יותר נוח לך.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון כי פרספקס זה סוג של פלסטיק ::)

עוד דבר, המושג "פרספקס" זה מושג מאוד כללי בקהילה הישראלית, למעשה יש הרבה מאוד סוגים של פלסטיקים שקופים ברמות איכות שונות.

יש דיון מיוחד שבו אתה יכול למצוא מקומות בהם אפשר לקנות פרספקס. גם דפי זהב זה אופציה.

פלסטיק עדיף

ככה תוכל לתקן טעויות ולא יהיו לך השריטות או שיהיו אבל אבל זה לא יקפוץ כול כך לעין !

בהצלחה ...

סליחה באמת... לא ידעתי ש "פלסטיק" הוא חסין שריטות ::)

בנימה קצת יותר רצינית, גם אם תשרוט לוח פרספקס בטעות אפשר לעשות לו שיוף ופוליש

פורסם

ואני מניח שזה עולה הרבה ודורש מאמץ ככה שעדיף כבר לקנות לוח חדש או להשאר עם השריטה... לא?

פורסם
  • מחבר

אני מכיר "פרספקס" כי הוא שקוף ")

אגב, מה לגבי פלסטיק אקרילי? כלומר, מבריק כזה, משתקף? מכירים?

פורסם

פלאסטיק אקרילי הוא פרספקס הוא פלקסיגלאס. זה אותו דבר.

יש פולקארבונט שקוף - שאינו פרספקס. הוא יותר עמיד לשריטות ויותר גמיש אבל יותר קשה לעבוד איתו - לנסר פרספקס יותר קל מפוליקארבונט. בנוסף יותר נח לעשות עבודות גימור בפרספקס מאשר בפוליקארבונט - פרספקס ניתן ללטש לרמת גימור גבוהה יותר.

יש גם את החומר ממנו עושים שקפים - שהוא לא פוליקארבונט או פרספקס. הוא גמיש מידי והגימור שלו נראה רע, לדעתי.

אסטטית פרספקס נראה יותר טוב, לדעתי. לשימושי מודינג למינהם הייתי משתמש בפרספקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים