פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים שלום , יש ברשותי ASUS 8800GT , עשיתי לו OC למקסימום שלו (חוץ מהשיידר שקצת מגביל , לא יודע למה?). בכל מקרה זה פועל על 750/2050 ואני לא יכול להמשיך יותר (ז"א אין לי לאן להמשיך יותר , אין לי מה להזיז או לעשות + לא ב RIVA ולא בASUS SMART) ה ATITOOL לא עובד בVISTA X64 אז לצערי לא יכולתי להשתמש בה. למשהו יש תוכנה אחרת כמו ATITOOL שאפשר לעשות בדיקות ארכיקטורה ושאר הדברים וזה יראה את המעלות מאמץ בהתאם? , אין לי מושג כמה מעלות יש לי במאמץ מקסימלי (המדד שלי זה אם זה לא נתקע ב3DMARK ולהפעיל קרייסיס [מסך אחרון] ולבדוק טמרפטורה). סה"כ המפרטורה ממש אחלה , מאורר על 60% במאמץ מסך אחרון קרייסיס יוצא משהו כמו 75-80 מעלות , בidle הוא עומד על 45. תודה עוד שאלה על הדרך במקום לפתוח נושא חדש. יש לי 512X2 זיכרונות של OCZ GOLD CL4 667 נגיד ואני מוסיף עוד קיט של 2 ג'גה 1024X2 , הם הרי אותו צ'יספט ולא תיהיה בעיה ב OC אכן? וכן אני יודע שלא יהיה DUAL CHANNEL.... אני רוצה להעיף את הTURBO PQI ,כרגע עושה לי בעיות של dumping בוינדוס
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר ה PCI-E במילא על המקסימום בביוס כי זה תלוי במעבד יש יחס בלוחות המסריחים של 945 , כמה שזכור לי אי אפשר לשנות תדרים לכרטיס מסך בביוס
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אתה יכול לנסות את ATI TOOL 0.27 BETA 3:http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=45596
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.