עבור לתוכן

ביצוע OverClock לכרטיס GigaByte 8800GT

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר שימוש אינטנסיבי בכרטיס הנ"ל גיליתי שהוא מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות במאמץ.

לכן, לפני ביצוע OC אני מתכנן לקנות את רכיבי הקירור הבאים:AC Accelero S1 + Zalman ZM-RHS1 + Turbo Module.

האם יש הצעות/הערות נוספות לשיפור הקירור?

מעבר לכך אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר קצר כיצד לבצע OC לכרטיס אך מבלי לפגוע בו. (מצורפת תמונה של המצב הנוכחי - GPU-Z)

כן מחפש לסחוט קצת את המיץ מהכרטיס אך מבלי להסב נזק.

* שאלה נוספת, האם יש מיקום ספציפי להדבקת ה HEATSINKS של Zalman על הכרטיס מסך (מעבר לשבבים האפורים)?

קיימים בערך 4 שבביםעל הכרטיס ו 8 היטסינקים, היכן אני אמור למקם את הנותרים, האם אפשר בכל מקום פנוי על הכרטיס? גםו אם זה על פינים קטנים ממתכת?

תודה מראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לסייע? קצת מידע.

תודה. ;)

פורסם

כרטיס אחד הטובים ל OC האמת .......

:xyxthumbs:

אמור לעשות עם קירור סטוק ...700 ליבה ,2000 זיכרון .

רק שתדע שזה מוריד לך את האחריות מהכרטיס ,בעיקרון היטסינקים של זלמן יהיה מצויין לכרטיס הזה ,אתה אמור להרכיב אותם על הזיכרון יש הרבה ציפים כאלה נירא לי 8 האמת .

פורסם

היי

סליחה על ההתפרצות לדיון אבל גם אני חושב לקנות את אותה הערכה שאתה קונה - 8800GT עם קירור AC Accelero S1 ומאוורר 120מ"מ (לפי המלצה שאמרו לי - AC 12cm)

chicks -

מעניין אותי לדעת , יש הבדל בין ההיטסינקים של זלמן לבין מה שבא עם ה S1 ?

ראיתי שיש את גוף הקירור - Thermalright HR-03GT , שגם לו יש אפשרות להוסיף מאוורר , והוא דיי מותאם לGT החדש , כדאי לבדוק סיקורים שלו ולהשוות עם ה S1 (לא יצא לי עדיין להשוות אבל אולי יש מישהו כאן שמכיר קצת יותר את הקירורים האלה ויוכל לעזור) .

לילה טוב ,

נדב .

פורסם
  • מחבר

בגדול הזמנתי את ההיטסינקים של זלמן כיוון שפספסתי שהערכה של Accelero S1 כבר מגיעה עם 8 בתוך האריזה.

נראה לי שההיטסינקים של ה- Accelero עדיפים שכן הם הותאמו למוצר במיוחד.

בכל מקרה, אני עדיין זקוק להסבר קצר כיצד לבצע את ה OC על המסך, אודה למי שיוכל לעזור.

פורסם

אתה יכול לבצי OC דרך RIVATUNER ,או דרך ATI TOOL ,ולזכרוני גם דרך הדריברים של נוידה ניתן .

רק לא לשכוח למדוד טמפ של הכרטיס בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פשוט להעלות את ה MHZ? אין צורך בהעלאת מתחים וכו'?

להסברים הללו אני זקוק

פורסם

אין צורך בהעלאת מתחים, תנסה 700 ו-2000 ותבדוק יציבוק ואז תעלה לאט לאט עד שיהיו לך תקיעות או artifacts ואז תוריד קצת. אני משתמש ב-RIVATUNER. זה יותר פשוט מפשוט. תבדוק את טמפרטורה של הליבה תוך כדי מאמץ

פורסם
  • מחבר

700 Memory Clock ?

ו- 2000 Shader Clock ?

מה לגביי Memory Clock ?

פורסם

תנסה לעלות ל 700 ליבה 2000 זיכרון ובשידדר תעלה בינתיים סביב ה 1700 תראה מה יהיה ,עם יהיו בעיות תרד בהכל ותעלה אחד אחד .

כלומר ליבה למקסימום קצת פחות ממה שאפשר ואחרי זה את השאר

בעיקרון לא ניתן להמהיר הרבה את הליבה בכרטיס בעיקר את הזכרון ,והשידדר .

תעדכן לכמה אתה מגיע יציב ,ותוצאות של 3DMARK ,משחקים .

פורסם

הכרטיס מתחמם בגלל שמשום מה הו8א לא מגביר אוטומאטית את מהירות המאוורר,תגביר ידנית מהדרייבר ותראה שיורד לך 30 מעלות כמו כלום.

פורסם

בהרבה כרטיסים יש צ'יפים של זכרון גם בגב הכרטיס. אני בטוח שהם לא יתנגדו לסינקים אם יש לך מיותרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים