פורסם 2003 באפריל 222 שנים fire15, לא ציינת שיש לך Enermax 465, ושיש לך קירור מים/פילטר גם למעבד וגם לכרטיס מסך... :
פורסם 2003 באפריל 222 שנים SoapSeller אני בדיוק עובד על השליטה ב-פלטייר וכשאני יגמור אני יפרסם רק אז תמונות כי אני לא רוצה לפרסם חצי עבודה :-\
פורסם 2003 באפריל 222 שנים נשמע מבטיח, אני מצפה לראות את זה (ורק ציינתי שיש מוכן, אם כבר מתעסקים בקיטים)
פורסם 2003 באפריל 222 שנים אם אני מזמין משהו במחיר של 45 דולר בערך מxoxideכמה בערך עלות\אחוז המשלוח?זה לא כשור לעלות זה קשור למשקל..תבחר מה שאתה רוצה תעשהINTERNATIONAL ORDERתמלא את הפרטים וזה יראה לך בידיוק כמה אתה צריך להוסיף
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר חבר'ה קצת סטינו מהנושא..החלטתי ללכת על KIT מורכב, שאני לא אצטרך לדאוג ויהיו לי הוראות כמו שצריך.עכשיו, השאלה היא איזה הכי כדאי לקחת?המחיר: עד 250$ בארה"ב.אני אהיה בארה"ב בפסח, ואביא את זה משם.תודה!
פורסם 2003 באפריל 322 שנים http://www.computuning.com/cgi-bin/read.cgi?board=ctwaterc&y_number=13&nnew=2 לא יודע למה כשאני מביא לינק לעמוד מסויים באתר הזה התפריט נעלם.. כנס לאתר בכתובת הראשית ויש לך שם הכל... על זאת אני ממליץ (יש לך שם אפשרות להוסיף לדים למיכל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.