פורסם 2003 באפריל 122 שנים בקיצור:זה 2 פלטות כאשר אחת מהם קרה לאללה, והשנייה חמה לאללה.את הקרה מצמידים למעבד, את החמה להיטסינק.החום עובד מהמעבד לפלטה הקרה, משם לחמה, ומשם להיטסינק.על מנת לקרר פלטייר צריך קירור חזק מאוד (מים לדוגמא) וספק כוח נפרד או אחד חזק מאודבגלל שהפלטייר צורך משהו בין 80 ל 200 וואט. המון.זהו.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים זו פלטה-צד אחד קר מאד צד אחד חם מאד (אני אתן לך לנחש איפה שמים כל צד...)בשילוב עם מערכת קירור מים שתפנה את החום מהצד החםאפשר לרדת מתחת לאפס( למרות שלא רצוי-קרסיטליזציה כפור בלאגנים...)הפלטה עצמה עולה כ40-50$ בתוספת ספק נפרד ל150 W לערך שזה צורך(לא חייב משהו איכותי אפשר להשתמש באחד ישן)
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לא חבל לקנות עוד ספק..הוא כולה 2פלטות למה 200וואטולמה צריך קירור רצחני מעליו אם יש כבר את הפלטה הקרה עם המעבד ולמה החמה מעליה?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לא הסברתי את עצמי טוב...הפלטטיר משתמש בשתי מתכות שונות שבניהם מתח גבוהמעבר האלקטרונים המהיר בין סוגי המתכות מעבירחום מהמעבד לגוף הקירור(כמובן שנוסף חום בדרך...)זה אינה מערכת קירור עצמאיתנ.ב.לא חייב ספק חדשבטוח יש לך שאריות ממחשבים קודמים(לי יש איזה שתיים מסתובבים חופשי ועוד כמה במחשבים גלמודים)
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אני יצתרך לשבור את המחשב של אחותי 486 יש לה שם את כל הלומדות האלה של גורדי היא שברה כבר חצי..אני ינסה לשבור את החצי השניאבל פלייטר = קור + חום = מים לא יהיה לי מים?!?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לא אמרתי שזה חף מצרותזה פשוט השלב הבא בקרור לפני הוייפוצ'ילזה דורש אטימה של הסוקט בעזרת האטם המצורף(שרצוי שיהיה גם בקירור המים)ציפוי בספרי סילקון של גב הסוקט ודאגה שתהיה לך תוכנת מעבד ברקע (סטי ודומיה) שתשמור שהמעבד יהיה על 100% כדי שלא ירד מתחת ל0 (קרסטליצזיה סדקים כפור בלגנים)
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לא כל ספק מספיק הספק עצמו צריך לספק 26 אמפר ב12 וולט למשל עם תיקנה HEC 470 אז זה לא מספיק כי הוא מספק 18 אמפר מה12 וולט ולכן צריך ספק איכותי!!נ.בTEETIME המעבד שלי עובד מתחת ל-0 ולא קרה כלום והוא עובד כבר די הרבה זמן ככה
פורסם 2003 באפריל 122 שנים טוענים שיש בעיות אני לא יודעןפלטייר משוגע כמו שלך...אבל 120W צורך רק כ12~15Aאין בעיה למצוא ספק ישן כזה
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לא כל ספק מספיק הספק עצמו צריך לספק 26 אמפר ב12 וולט למשל עם תיקנה HEC 470 אז זה לא מספיק כי הוא מספק 18 אמפר מה12 וולט ולכן צריך ספק איכותי!!נ.בTEETIME המעבד שלי עובד מתחת ל-0 ולא קרה כלום והוא עובד כבר די הרבה זמן ככהולכמה הגעת איתו?ודרך אגב, תפסיק להגיד פילטר.... זה לא מה שיש בהתחלה של הסיגריה.....זה פלטייר (PELTIER בניגוד ל-FILTER)
פורסם 2003 באפריל 122 שנים לא אמרתי שזה חף מצרותזה פשוט השלב הבא בקרור לפני הוייפוצ'ילזה דורש אטימה של הסוקט בעזרת האטם המצורף(שרצוי שיהיה גם בקירור המים)ציפוי בספרי סילקון של גב הסוקט ודאגה שתהיה לך תוכנת מעבד ברקע (סטי ודומיה) שתשמור שהמעבד יהיה על 100% כדי שלא ירד מתחת ל0 (קרסטליצזיה סדקים כפור בלגנים)או לעשות מודינג למערכת בקרה של ActiveCool כך שתתמוך גם בפלטיירים יותר חזקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.