פורסם 2003 במרץ 3122 שנים טוב , שמישהו יסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות כי אני כבר רואה את ישו יושב פה לצידי ומשחק סוליטר וכמה דולפינים שעפים לי ליד הראש, בבקשה אל תתנו לי להתדרדר בנסיונות.... (אלא אם כן זה כלום).עדכון - טוב קצת תושיה ותוכנות עיבוד תמונה נתנו את התמונה המלאה , זה אכן ישו , לא ידעתי שהוא לא מגלח אבל לפחות ראיתי נכון (אשמח לדעת בפרטי אם אפשר להגיע לזה גם בדרך אחרת).
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים טוב , שמישהו יסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות כי אני כבר רואה את ישו יושב פה לצידי ומשחק סוליטר וכמה דולפינים שעפים לי ליד הראש, בבקשה אל תתנו לי להתדרדר בנסיונות.... (אלא אם כן זה כלום).עדכון - טוב קצת תושיה ותוכנות עיבוד תמונה נתנו את התמונה המלאה , זה אכן ישו , לא ידעתי שהוא לא מגלח אבל לפחות ראיתי נכון (אשמח לדעת בפרטי אם אפשר להגיע לזה גם בדרך אחרת).חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2003 באפריל 122 שנים רמז - אל תנסו לשבור את העיניים שלכם בלהסתכל על התמונה בזוויות שונות או למצמץ, תתאמצו קצת ותעזרו ברמזים הקודמים
פורסם 2003 באפריל 122 שנים טוב , שמישהו יסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות כי אני כבר רואה את ישו יושב פה לצידי ומשחק סוליטר וכמה דולפינים שעפים לי ליד הראש, בבקשה אל תתנו לי להתדרדר בנסיונות.... (אלא אם כן זה כלום).עדכון - טוב קצת תושיה ותוכנות עיבוד תמונה נתנו את התמונה המלאה , זה אכן ישו , לא ידעתי שהוא לא מגלח אבל לפחות ראיתי נכון (אשמח לדעת בפרטי אם אפשר להגיע לזה גם בדרך אחרת).דווקא דומה למרים , כשהיא עייפה.ענק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.