עבור לתוכן

תמונות של פרחים

Featured Replies

פורסם

גדול!!

פורסם

מישהו יכול להגיד לי בפרטי מה אני צריך לראות?

ואיפה להתכל בדיוק?

פורסם

גאוני! ;)

פורסם

וואי

יפה!

פורסם

טוב , שמישהו יסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות כי אני כבר רואה את ישו יושב פה לצידי ומשחק סוליטר וכמה דולפינים שעפים לי ליד הראש, בבקשה אל תתנו לי להתדרדר בנסיונות.... (אלא אם כן זה כלום).

עדכון - טוב קצת תושיה ותוכנות עיבוד תמונה נתנו את התמונה המלאה , זה אכן ישו , לא ידעתי שהוא לא מגלח אבל לפחות ראיתי נכון (אשמח לדעת בפרטי אם אפשר להגיע לזה גם בדרך אחרת).

פורסם

טוב , שמישהו יסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות כי אני כבר רואה את ישו יושב פה לצידי ומשחק סוליטר וכמה דולפינים שעפים לי ליד הראש, בבקשה אל תתנו לי להתדרדר בנסיונות.... (אלא אם כן זה כלום).

עדכון - טוב קצת תושיה ותוכנות עיבוד תמונה נתנו את התמונה המלאה , זה אכן ישו , לא ידעתי שהוא לא מגלח אבל לפחות ראיתי נכון (אשמח לדעת בפרטי אם אפשר להגיע לזה גם בדרך אחרת).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

רמז - אל תנסו לשבור את העיניים שלכם בלהסתכל על התמונה בזוויות שונות או למצמץ, תתאמצו קצת ותעזרו ברמזים הקודמים

פורסם

סוף סוף ראיתי (יחי הפוקס)

פורסם

גדול :lol: :lol: :lol:

תודה ^DarK-MinD^

פורסם

דווקא דומה למרים , כשהיא עייפה.

ענק!

פורסם

למי שלא הבין: תסמנו את התמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים