פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים צריך עזרה דחוף חברה.יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667Hאתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטוןהתכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשבהוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה......אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות.....עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......?או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים יותר סביר שזה הזכרונות, תבדוק עם CPU-Z על איזה פרמטרים הם רצים יחסית ל SPD של כל אחד מהם.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים תבדוק כל קיט זיכרון בנפרד..אם אין בעיה..תנסה להגדיר ידני את התיזמונים ותדר..ותריץ בדיקה עם MEMTEST...
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים מחבר עכשיו חיברתי רק את השניים החדשים וזה עושה לי עוד פעם מסכים כחולים אז הבעיה היא כנראה בזכרונות החדשים......אז זה אומר שהם לא טובים?......
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר אוקיי החלפתי את הזכרונות בחנות וגם התברר שטעיתי הזכרונות כולם במהירות 667אז עכשיו זה כבר מותקן במחשב שלי והויסטה מראה 3.325GB ..............אבל השאלה היא האם היא מנצלת את זה או שזה סתאם המספר הזה.......?אגב מה זה MEMTEST תוכנה כלשהיא?
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים אתה יכול להיכנס ל Task Manager ולראות את ניצול הזיכרון תחת Performence למטה.וכן MEMTEST זה תוכנה לבדיקת זיכרון.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים יש לא מעט דיונים על ניצול הזיכרון ב32 ביט...תריץ חיפוש..ובגדול מה שהוא מראה הוא "מנצל"..השאר הולך מכל מיני סיבות...מה גם שכל תוכנה שכתובה ל32..לא ממש יודעת לנצל מעבר ל2GB.. ;D
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים מה גם שכל תוכנה שכתובה ל32..לא ממש יודעת לנצל מעבר ל2GB.. ;Dתוכניות של 32 ביט יכולות לנצל בלי בעיה זכרון מעל 2 גיגה אם הם רושמות IMAGE_FILE_LARGE_ADDRESS_AWARE בתחילתן (וכל עוד מערכת ההפעלה מאפשרת להם).
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים תוכניות של 32 ביט יכולות לנצל בלי בעיה זכרון מעל 2 גיגה אם הם רושמות IMAGE_FILE_LARGE_ADDRESS_AWARE בתחילתן (וכל עוד מערכת ההפעלה מאפשרת להם).גם נכון..מה גם שאז הם ינצלו "רק" עד 3GB...בכל אופן יש גם את הPAE למערכת ההפעלה...אבל עדיין זה לא רלוונטי למשתמש הממוצע..
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים זה לא "רק" גם במערכת הפעלה 64 ביט הם יכולים לקבל תוספת מעל ה 2 גיגה הרגיל עם זה (עד 4). PAE זה לא רק למעכרת הפעלה, זה גם לתוכניות שתומכות בזה ורוצות יותר מ 4 גיגה ב 32 ביט, פשוט התמיכה לזה זה במערכות הפעלה לשרתים.
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים זה לא "רק" גם במערכת הפעלה 64 ביט הם יכולים לקבל תוספת מעל ה 2 גיגה הרגיל עם זה (עד 4). PAE זה לא רק למעכרת הפעלה, זה גם לתוכניות שתומכות בזה ורוצות יותר מ 4 גיגה ב 32 ביט, פשוט התמיכה לזה זה במערכות הפעלה לשרתים. אני לא מדבר על ה64 ביט...וכמו שציינת כבר לרוב למשתמש הממוצע זה לא רלוונטי..
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים מחבר טוב בקיצור חברים אם זה מראה לי 3.325GB אז זה בסדר כי אני לא רואה שינוי גדול במהירות (אם בכלל)יכול להיות באמת שה-32BIT לא מנצל יותר מ2GB .................
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.