פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים Tomerb1מסכים איתך!אולי ההורים שלו עכשיו לא יכולים להוציא לו ולאחותו 3000 שקל על מסכי LCD?!אז שיחכה קצת אז מה?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים חחחח בסוף יתברר שזה האח הקטן של מוסרי וההורים שלו לא קונים לו כי הם בזבזו הכל על האח הגדול
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים מה קרה פשוש? תצא לעבוד. אני קניתי מהכסף שלי מצלמה ב5000 ש"ח, מחשב ב3500 ש"ח, אקסבוקס 360 ב2000 ש"ח ועוד דברים והכל בכסף שלי ואני עדיין תלמיד תיכון. גם אם ההורים שלך עשירים לדעתך ויכולים לקנות מסך והם סתם קמצנים רצח, אין מה לעשות יוצאים לעבוד אתה עובד 10 ימים וקונה לך אחלה מסך שתהיה גאה שקנית אותו מהכסף שלך ודי בטוח שההורים שלך יתיחסו אליך אחרת.בכל מקרה, אני מאחל לך שהמסך הזה שתשרוף יוחלף במסך 14' CRT שאבא שלך יביא מהמחסן של העבודה או משהו. או שלפחות תתחשמל קצת.ל700100 ..בזבוז זמן שנרשמת בשביל זה.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים למה שלא תקצר תהליכים ותגנוב ישר מהארנק של אבא\אמא? מסכנים ההורים שלך בחיי, עובדים קשה בשביל הכסף ואתה משתין עליהם בקשת ... אני צריך להראות את הת'ראד הזה לחברה שלי, שתבין מה זה ילדים בימינו ותפסיק לפנטז על אחד...
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים (מי לא חלם על LCD לפני שהיה לו אחד כזה) אני אח שלי, עד היום אני בוכה על המסך שהיה לי לפני..ואללק מסך כזה בחיים שלכם לא הייתם זורקים חבל שהוא נשרף לנקניק שרוצה לשרוף מסכים...תשמע יש אנשים שאין להם מסך מחשב בבית, תחכה את ה3 חודשים תקבל מסך חדש ושים את שלך ליד הפח למטה תאמין לי שיעבור איזה ילד בלי מסך ויקח את זה ויהיה מבסוטטט אש! אני לא אומר לך לא לסחוט את ההורים..פשוט תחכה אחרי הכל זה רק מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.