עבור לתוכן

איפה אני משיג TEMPALTES של גלריות לפלאש?

Featured Replies

פורסם

יש לי רק גלרית תמונות אחת ברשימת הTEMPLATES, איפה אני יכול להשיג עוד כאלה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי

*פלאש CS3 אם זה משנה...

פורסם
  • מחבר

אז נראה שלא חיפשתי כל כך טוב :P

תודה על האתרים.. אבל אלה לא TEMPLATEים ממש ברמה כמו שזה שיש לי כבר בפלאש. אין משהו יותר טוב/מקצועי? (לפחות שיראה מקצועי)

פורסם

באתרים מהם הלינקים לקוחים יש כאלה ברמה גבוהה מאוד, אבל הם לא חינמיים. אני מאמין שככה זה ברוב המקרים.

אני בדקתי טיפה את מה שהבאתי לך בלינק השני, הוא נראה לי די טוב. העיצוב אולי קצת נדוש, אבל מלוטש מאוד, ועם הרבה אנימציות.

ככה זה נראה:

templatecg7.jpg

פורסם
  • מחבר

זה דווקא נראה לא רע.. אבל החלטתי לנסות את מזלי וליצור גלריה משלי..

עכשיו יש לי שאלה.. איך אני גורם לMC של הטעינה (LOADING) להופיע כשתמונות נטענות? (הגלריה מוכנה, צריך רק להוסיף את זה.. היתי דפוק ולא חשבתי על זה מההתחלה :P)

פורסם

אתה מתכוון איך ליצור את ה preloader, או שכבר יש לך אותו מוכן ואתה רק רוצה לשלב אותו כמו שצריך?

אני זוכר שבאתר של GoToAndLearn מראים במפורט איך להתעסק עם זה, ב 2 ההדרכות של Flash preloader.

פורסם
  • מחבר

את הפרילודר עצמו אין לי בעיה לעשות, יש לזה אינסוף מדריכים, אבל איך לשלב את זה לפני כל תמונה אני לא יודע..

בכלל מה עדיף, פרילודר לפני כל תמונה, או אחד שטוען את כל הגלריה והתמונות בהתחלה?

פורסם

לגבי טעינת כל הגלריה או תמונה תמונה, זה תלוי בתמונות עצמן.

אם מדובר בתמונות דחוסות שלא שוקלות יותר מדי, אני הייתי נמנע מלשים אותו לפני כל תמונה. אם הגלריה קטנה, אז לטעון את כל הגלריה, ואם היא גדולה בצורה שהטעינה ארוכה מדי, אז לחלק אותה לקטגוריות (תתי גלריות), ובכל גישה לקטגוריה מסויימת - לטעון את כל התמונות שנמצאות בה.

אם לעומת זאת מדובר בתמונות ברזולוציה ואיכות ממש רציניות, אז עדיף לבצע preloading תמונה תמונה.

אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם.

לגבי שילוב של preloader לפני כל תמונה - אולי אני מפספס פה משהו, אבל לא נראה לי שאני מבין בדיוק את הקושי כאן. למה אתה לא יכול להציג אותו כל פעם מחדש עם טעינת תמונה חדשה, באופן דומה לאופן בו אתה מציג אותו בהתחלה כשאתה טוען גלריה שלמה?

פורסם
  • מחבר

זה לא הדבר הכי בעייתי, אבל יש לי כל פריים תמונה, אז לשים פרילודר בפריים לפני יהיה קצת מעצבן...

אני גם יצטרך לחשב מחדש את הטקסט שרושם איזה תמונה זאת מתוך שאר התמונות.

אולי יש דרך להציג את הMC של הטעינה על המסך עד שהוא טוען את הפריים? (אני יודע שזה אפשרי, אבל לא יודע איך עושים את זה - להציג בעזרת AS את הMC של הטעינה עד שהטעינה מסתיימת)

פורסם

אם הבנתי אותך נכון...

אני מבין שכל התמונות שלך ב MC אחד, וכל תמונה בפריים משלה.

אבל נראה לי שכשמדובר ב preloader לכל תמונה, זה לא עובד ככה, ואתה בטח שלא צריך לארגן שהוא יופיע בפריימים מסויימים וכו'. אתה משתמש לטעינת כל תמונה בדיוק באותו preloader, מאותו פריים התחלתי, וכל פעם טוען תמונה שונה מחדש (ה container של התמונות מכיל בעצם רק תמונה אחת כל פעם, ולא את כל התמונות בקליפ) בהתאם לארוע לחיצה על הכפתור המתאים (או מה שזה לא יהיה). ואז אין שום קושי להציג את פרטי התמונה הרלוונטיים - אתה יודע בדיוק מה אתה טוען, ולא צריך לחשב באיזה פריים הוא נמצא כדי להבין באיזו תמונה מדובר.

מה שאני לא יודע מספיק זה איך להתגבר על הבעייתיות של ה"מחדש" - כאשר כבר טענת תמונה אחת, איך לשמור אותה כדי שלא תטען שוב. אני מניח שיש הרבה דרכים לכך, אבל צריך קצת להתעמק בזה.

ואתה יכול להסביר את השאלה האחרונה? לא כ"כ הבנתי את הכוונה. (מן הסתם אתה מציג את הקליפ של הטעינה עד שנטען הפריים הרלוונטי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים