פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ?עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ?גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים A3 8)מה ניתן לעשות עם WIFI?בין היתר לגלוש באינטרנט, ואני חושב שאפשרי גם להעביר קבצים, אבל אני לא בטוח.
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים מחבר לא דיברתי בכלליות, דיברתי בפועל בכל נגן. בזה של הסאנסא הבנתי למשל שבנוסף להעתקת קבצים ברשת אפשר גם ממש לשמוע תחנות רדיו אינטרנטיות דרך החיבור האלחוטי.
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים מחבר אפשר לנגן קבצי מוזיקה מהמחשב ישירות ב touch ב streaming (כמו בסנסא) ? אפשר לשמוע תחנות רדיו אינטרנטיות ב touch (כמו בסנסא) ? אפשר לסנכרן את המוזיקה במחשב שלי מו ה touch באופן אלחוטי (כמו ב zune) ?אם לא, אז הוא לא יכול לעשות הכל.וגם לא אמרתם לי האם הדגם הזה של הסנסא נמכר בארץ או לא.
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אני יודע שיש אתרים שמספקים רדיו סטרימיניק במיוחד לטאצ'. וסיכרון בWIFI זה באמת נחוץ?
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אני לא מבין מה מסובך בלהכניס את הכבל לתוך המכשיר.. זה לא סיבוך, זה עצלנות.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים יש את ה archos 605 שהוא מעולה ואפשר 30 גיגה ב1600 בארץ וגם אפשר לקנות תוכנה לשוטט באינטרנט שעולה עוד 100 שח יש לו מסך גדולויש בו גם כמה אפשרויות של wifi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.