עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

נתקע המחשב|1950PRO

Featured Replies

פורסם

אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?

פורסם

אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?

אתה עם OC ?

אם לא .. לצערך ..

אם כן נסה לבטל אותו ..

ואם לא שוב .. נסה משחה טרמית

פורסם

אם עשית OC משמע לא עשית אותו טוב ואתו גורם לדרייבר להחזיר את עצמו להגדרות ברירת מחדל עקב OC לא יציב/טוב

אם זה עשית OC תנסה למחוק את הדרייבר בצורה מלאה ותתקין התקנה מלאה

דרך אגב הטמפ נורמלית לגמרי אולי טיפה בחריגה שלי קבוע על 43 מעלות במנוחה

פורסם

בטל את ה-VPU RECOVER

פורסם
  • מחבר

אני בלי OC.... אגב ביטול ה-VPU REVCOVER, לא עוזר....

פורסם

אני בלי OC.... אגב ביטול ה-VPU REVCOVER, לא עוזר....

מה עם המעבד ?

פורסם
  • מחבר

טוב תראו.... היום קמתי בבוקר, הדלקתי את המחשב, שמעתי רעשים אך הוא לא עלה... לאחר מספר פעמים, הפעלתי את המחשב כאשר הוא פתוח, ולאחר מספר דקות (בדר"כ כמה שניות), המחשב עלה... הרזולוציה התאפסה ל-800*600 במקום 1440*900... כמו כן כל ההגדרות הגרפיות התאפסו, והדרייבר לא עלה... בנוסף לכך יש מין פסס כזה אחרי העכבר, ועיוותים רבים בתמונה.... מה לעשות? זה דחוף!!

תמונה:

http://img455.imageshack.us/img455/615/5555687jl4.jpg

פורסם

נראה שהגיע הזמן לממש אחריות... (במידה ויש).

פורסם
  • מחבר

יש אחריות... אבל לפני שאני שולח את הכרטיס ונתקע עם כרטיס חלופי גרוע למשך חודש, אני רוצה לדעת שעשיתי הכל...

אוקי לאחר ריסטרט המחשב חזר לעצמו, אך עכשיו כאשר אני רואה איזה קטע וידאו, לאחר שתי דקות המחשב נתקע... וככה הכל חוזר על עצמו... כאשר אני בפעילות שוטפת אין בעיה עם זה כל כך... בקטעי וידאו ואני משער שבמשחקים המחשב פשוט נתקע...

מוכר למישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.