עבור לתוכן

בעיה בדיוידי סרטי DIVX

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב

ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן

פורסם

ניסית לעדכן קשוחה?

מה בנוגע לשינוי סוג הכתוביות?

פורסם

איזה קבצי כתוביות ?

פורסם
  • מחבר

ניסית לעדכן קשוחה?

מה בנוגע לשינוי סוג הכתוביות?

מה הכוונה לעדכן קשוחה או שינוי סוג כתוביות?

איזה קבצי כתוביות ?

רגיל srt

פורסם

נסה לפתוח את הקובץ ב notepad ואז כשאתה שומר לנסות את הקידודים השונים שיש למטה כמו unicode וכו' ולראות אם זה משפיע.

פורסם
  • מחבר

זה משנה בכלל?כי בדיוידי אחר שיש לי הוא קורא את התרגום טוב אז לא נראה לי שהבעיה בתרגום נראה לי בדיודי[br]פורסם בתאריך: 9.12.2007 בשעה 13:15:35

ניסיתי גם לשנות ל-unicode אבל זה בכלל לא קרא את התרגום ככה
פורסם

איזה DVD יש לך?

אם הוא DIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית והוא לא אז רוב הסיכויים שאתה צריך לעדכן את הקושחה....

פורסם
  • מחבר

איזה DVD יש לך?

אם הוא DIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית והוא לא אז רוב הסיכויים שאתה צריך לעדכן את הקושחה....

יש לי מכשיר של LG שהוא חצי DVD חצי VIDEO שהוא קורא DIVX והוא אמור לקרוא כתוביות בעברית איך עושים זאת?

פורסם

מעולה.... אז יש לך אחד כמו שלי...

תלך ללינק הזה: http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showtopic=420840 שם אתה תמצא רשימה גדולה של עדכוני קושחה למכשירי DIVX..... ביניהם גם LG.....

הדגם של הDVD צריך להיות רשום עליו....פשוט תתאים את הדגם לעדכון ותעקוב אחרי ההוראות....

פורסם
  • מחבר

כדי לעשות את זה?שמעתי שזה יכול להרוס את המכשיר

פורסם

אני מאמין שקיים סיכון כזה...

לי היו בעיות עם העברית אבל מאז שעדכנתי את הקושחה הכל הסתדר....

ממה שאני מכיר הפתרון היחידי לבעיות עם הכתוביות הוא לעדכן את הקושחה (אצל כל החברות לא רק LG)...

אני פשוט עקבתי אחרי ההוראות ולהפתעתי זה היה מאוד מהיר וממש קל להבנה..... (זאת הייתה הפעם הראשונה שלי).... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים