פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרטיס כאן היה חחחחחדש דדדדנדשששש החזרתי כרטיס ישן שלי 6600GT פתאום המחשב רץ כמו חמאה לא נכבה ולא נעליים הכל רץ כאילו אין מחר !!! הכי באסה שאני וחבר שלי קנינו באותה חנות את שני הכרטיסים האחרונים הוא לקח אחד ואני אחד ונגמרו במלאי והיה צריך להזמין מעוד למי שרצה לקנות ! []קיצר עכשיו שבוע עד חודש לא יהיה לי כרטיס שזה הכי גרוע שיכול להיות ! [מה כבר רציתי סוף סוף לשחק כמו בנאדם ] -זה לא אני זה המנחוווווס שרודף אותי-
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לא נורא, דברים כאלה קורים וזה בלי קשר ליצרנית מסוימת.כל עוד החנות מספקת לך כרטיס אחר תקין במקום הכרטיס התקול- הכל בסדר.כבר היה לי מקרה שרכשתי מחשב חדש, עם 2 סטיקים של זכרונות PQI- חדשים מהאריזה ואחד מהם היה תקול ולא נתן למחשב לעלות.לכן, כל חברה, גדולה או קטנה עלולה למסור לחנויות רכיב שהוא פגום למרות הבדיקות שהם מבצעים במפעל...
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר כמובן מה שנתן את האור ירוק שהכרטיס דפוק אחרי 1000 בדיקות מ 12 בצהריים עד 2 בלילה היה שחבר שיש לו בבית GTX הוציא את הכרטיס חיבר את של וכמובן... אותו מראות קשים כמו אצלי
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים תגיד זה האסוס 8800GT הרגיל או גירסת הOC ?יש לי תרגיל ואני מקווה שזה בעיה לא נפוצה
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים בכל חנות נורמלית יחליפו. אם יש במלאי- על המקום, אם אין- יזמינו.הבעיה שהמוצר המדובר זה 8800GT, אי אפשר להשיג משום מקום והזמנות לוקחות המון זמן S:
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר תגיד זה האסוס 8800GT הרגיל או גירסת הOC ?יש לי תרגיל ואני מקווה שזה בעיה לא נפוצה רגיל אחי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.