עבור לתוכן

כמה packets יש במגה 1?

Featured Replies

פורסם

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע.

תודה

פורסם

אי אפשר לדעת כי כל חבילה מכילה כמות שונה של מידע. תתקין תוכנה כמו dumeter או netlimiter או משהו אחר שינתר אחר כמות התעבורה.

פורסם
  • מחבר

אפילו בחישוב כללי מאוד?

פשוט אני צריך לדעת איפה אני עומד כעת ואני לא יכול לעשות את זה בעזרת תוכנה ברטרו...

ובPACKETS רשום בנשלח 2100 ובהתקבל 1800 ואסור לי לעבור את ה 5 גיגה ליום.

פורסם

הגודל המקסימלי בדרך כלל הוא 1500 בייטים לחבילה אחת (אבל זו דרך ממש דבילית לחשב את זה).

פורסם

אפילו בחישוב כללי מאוד?

פשוט אני צריך לדעת איפה אני עומד כעת ואני לא יכול לעשות את זה בעזרת תוכנה ברטרו...

ובPACKETS רשום בנשלח 2100 ובהתקבל 1800 ואסור לי לעבור את ה 5 גיגה ליום.

אם אתה מדבר על נטוויז'ן אני התקשרתי אליהם אחרי שראיתי תתקנון באתר שלהם והם אמרו לי שזה מבוטל

פורסם
  • מחבר

לא אחי אני לא מדבר על נטוויזן ...אני לא בארץ, זאת חברה סלובקית עם חוקים דבילים.

איזו תוכנה יש לבדיקת כמות ההעלאה וההורדה המצטברת יש?[br]פורסם בתאריך: 8.12.2007 בשעה 17:15:50

הגודל המקסימלי בדרך כלל הוא 1500 בייטים לחבילה אחת (אבל זו דרך ממש דבילית לחשב את זה).

לא מסתדר לי הערך שנתת לגודל מקסימלי של חבילה.

1500*5000 חבילות נגיד = 7500000=7.5 מגה בערך ...זה לא הגיוני כי בשביל להגיע לכמות חבילות 5000 כמו שציינתי בחישוב הורדתי הרבה יותר מ 7.5 מגה.

פורסם

אין באמת דרך לחשב כמה מגה בייט הורדת ע"פ מס' הפאקטים שמופיעים במאפיינים של כרטיס הרשת.

אתה לא יכול לדעת מה גודל הפאקט, אם זה פאקט לרשת הפנימית או לאינטרנט ואם זה מתחשב בתקורות שונות.

בכל מקרה 2100 פקאטים זה כלום, אצלי יש ספירה של 3426769 פקאטים בשווה ערך ל1.8 ג'יגה ביט(Gb!).

אם ההגבלה היא בג'יגה בייט (GB) אז אתה מחלק את התוצאה ל8... יוצא מספרים נמוכים.

פשוט תתקין את אחת התוכנות שהומלצו פה, ה2100 פאקטים זה זניח.

פורסם

מה זה 1500?! 2100?!?!

ראה תמונה מה זה הכמות הזאת זה טיפה בים.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים