עבור לתוכן

המסך שלי לא נדלק יותר! הצילו!

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך של Dell, 2007wfp. הוא 20", וניסיתי לחבר כבל חשמל לחיבור "Speaker Power" (ברוב טיפשותי).... מאז הוא נכבה (לא עשה רעש או משהו) ולא נדלק לי. הוצאתי מהחשמל, ניסיתי לתת לו "לנוח" כל הלילה אבל הוא פשוט לא נדלק!

מישהו אולי מכיר איזה שיטה שאפשר לנסות איתו?? ממש אין לי עכשיו זמן פנוי להתרוצץ בין יבואנים ולהמתין עד שיתקנו אותו!

יש מאחורי המסך מין סימן של מנעול, ומין חור כזה. יש את זה בהרבה מסכים - אולי זה יכול לעזור?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ברכותיי, אתה האדם השני בפורום הזה בחודשים האחרונים ששורף את המסך DELL 20" שלו בצורה כזו.

DELL באמת צריכים לשים איזשהו רכיב שימנע נזק כשמשתמשים מחברים לחור הזה דברים שלא צריך (או להשתמש בחיבור לא סטנדרטי, שימנע שטויות כאלה).

החור עם ציור המנעול לא קשור לכלום - זה רק כדי לאפשר חיבור מנעול למסך שלא יגנבו אותו מהשולחן במקומות עבודה וכאלה.

שרפת את המסך - לגמרי - אין מה לעשות. הבחור הקודם שעשה את זה הלך לחנות והחליפו לו את המסך (מן הסתם הוא לא ציין למה הוא נשרף). תקווה שגם לך יהיה מזל כזה.

פורסם
  • מחבר

איזה באסה, זה נשרף לגמרי?

מצחיק שזה קרה לעוד מישהו... הביאו לו מסך משומש, או חדש? אני מעדיף שיתקנו את שלי מאשר משומש.

וגם אני לא יודע מי היבואן שלי, אני צריך לחכות למחר ולדבר עם החנות.

פורסם

זה בהחלט קרה למישהו אחר בעבר :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296714.0

כשקראתי את הדיון הזה פשוט ישבתי מול המסך כמה דקות והייתי בשוק מוחלט.

אני פשוט לא מאמין שחיברת שנאי מתח 220 וולט ליציאת אוזניות, וחשבת שזה יגרום לזה שתשמע סאונד כלשהו מהמסך (?!) :screwy:

אני נשבע לך בכל היקר לי שאתה הבן אדם הכי מטומטם שיצא לי לראות בכל שנות חיי. אם אתה אמיתי בכלל.

לא יכולתי שלא להסכים עם הערנב בעצמי.

ואני חייב לציין שזה ממש מפתיע שעוד בן אדם הצליח לעמוד מספיק זמן על הראש בשביל להוציא את כל הדם החוצה ולעשות בדיוק את אותה טעות טיפשית...

אתם קרובי משפחה או משהו?

עד כאן לחלק האומנתי.

העצה היחידה שאפשר לתת כאן, היא מה שכבר נאמר -

לך לחנות, תגיד שהמסך לא נדלק יותר, אל תגיד מה היה, תגיד שזה קרה מעצמו, ותקווה לקבל מסך חדש במסגרת האחריות (אם היא מכסה את זה)

או שתעצום עיניים, תקיש ברגליים 3 פעמים ותגיד "אני רוצה מסך חדש" :P

בהצלחה, וסע לשלום :xyxthumbs: (רק תדאג לעשות את זה במכונית, ולא על אבטיח, כן?)

פורסם

שמע, חבר'ה, אל תגזימו. לא מדובר ביציאת אוזניות, אלא ביציאת מתח לרמקולים, שמה לעשות, נראית בדיוק כמו כניסת מתח. נכון שזה לכשעצמו לא מהווה סיבה להכניס לשם דברים בלי לחשוב "למה", אבל המהנדסים של DELL בהחלט פישלו פה, שכן אמור להיות איזשהו מנגנון בטיחות למניעת מצב שבו חיבור אחד של חוט אחד בטעות שורף את המסך.

פורסם

איזה באסה, זה נשרף לגמרי?

יכול להיות שזה צריך רק להחליף את הלוח האלקטרוני, אבל בכל מקרה לא נראה לי שהם עושים כזה דבר במעבדה בארץ.

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט קרה למישהו אחר בעבר :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296714.0

לא יכולתי שלא להסכים עם הערנב בעצמי.

ואני חייב לציין שזה ממש מפתיע שעוד בן אדם הצליח לעמוד מספיק זמן על הראש בשביל להוציא את כל הדם החוצה ולעשות בדיוק את אותה טעות טיפשית...

אתם קרובי משפחה או משהו?

עד כאן לחלק האומנתי.

העצה היחידה שאפשר לתת כאן, היא מה שכבר נאמר -

לך לחנות, תגיד שהמסך לא נדלק יותר, אל תגיד מה היה, תגיד שזה קרה מעצמו, ותקווה לקבל מסך חדש במסגרת האחריות (אם היא מכסה את זה)

או שתעצום עיניים, תקיש ברגליים 3 פעמים ותגיד "אני רוצה מסך חדש" :P

בהצלחה, וסע לשלום :xyxthumbs: (רק תדאג לעשות את זה במכונית, ולא על אבטיח, כן?)

לא ברורה לי הציניות האטומה שלך, משום שלא מדובר בחיבור לאוזניות, אלא חיבור מתח לחשמל בלבד. ישנם מספיק מסכים עם רמקולים פנימיים, ומה שנותר לעשות זה רק לחבר מתח חשמל. כמובן שהשמע גרוע, אבל זה עובד. ככה חשבתי שזה המקרה.

אני אנסה ליצור קשר עם החנות, מקווה שלא יעשו בעיות וימשכו אותי ככה בלי מסך להרבה זמן...

תודה לעוזרים

פורסם

אני בחיים לא שמעתי על מסך שצריך לחבר אליו ספק כוח חיצוני במיוחד בשביל הרמקולים.

אם כבר החור הוא של ספק כוח(שכבר קיים בתוך המסך) שמספק כוח לרמקולים חיצוניים שקונים בנפרד כדאי שיתחברו למסך.

בכל מקרה חוברת ההוראות של המסך מציינת במפורש שאין לחבר דבר ליציאה מלבד את ה Sound Bar של דל.

בהצלחה עם מימוש האחריות.

פורסם

תפסיקו לחיות בסרט. כולה נשרף פיוז. יש לממש אחריות.

בהצלחה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים