פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר יש בעיה עם לפרוץ אותו שיהיה SIMFREE?מבחינת GSM (תדרים וכל השטויות האלה) הוא יעבוד בארץ?
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מבחינת תדרים אין שום בעיה. ולגבי פריצה, אני מאמין שזה אפשרי, אבל ליתר ביטחון אתה יכול ליצור קשר עם אחת החנויות הפרטיות שעושות את זה.ואני מאמין שזה לא יהיה בעיה למצוא אותו כsimfree, כמו כל שאר המכשירים.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר איפה אני מוצא חנות שפורצת כדי לשאול אם זה אפשרי?בעיקרון אם קונים את הפלאפון מחנות ולא מחברה אז הוא SIMFREE נכון?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים בבדיקה שעשיתי בבית עם המכשירים שלי - E61,E65 של אורנג ו 6120, N95 של סלקום ואף אחד מהם לא נעול לכן נראה לי שאי אפשר ממש לנעול אותם, נסה לשאול בפוקט, יש שם יותר אנשים שמבינים בנושא הזה. בצלחה ותתחדש
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים כשאתה קונה פשוט תבדוק שאתה קונה SIMFREEולגבי זה עם מכשיר שהגיע פתוח-אני חושב שזה בגלל שהם התכוננו לתוכניות ניוד מספרים מראשכי לא חושב שהם היו מוותרים על לנעול בליפון
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים נוקיה תמיד היו נעולים ותמיד היה קל לפתוח אותםבכל אופן לא חושב שהם לא אפשרו לנעול תמכישרים
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אולי הסדרות הישנות, לגבי הסמביאנים, כל מה שיש לי פתוח. בכל מקרה, עדיף באמת שתוודא שזה סימפרי ככה תמנע מראש כל בעיה
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים נוקיה תמיד היו נעולים ותמיד היה קל לפתוח אותםזה ממש לא נכון, פעם 2004 וישן יותר זה נכון, אבל אז שמו נעילה BB5 שאף אחד חוץ מיבואן/יצרן/ספק לא יכולים לפתוח! הנעילה החזיקה משהו כמו שנתיים עד שמישהו פרטי הצליח לפרוץ אותה.בכל מקרה לעיניין, תקנה פשוט מכשיר סים פריי, למה להסתבך בפריצה שלו א"כ?מאיפה אתה קונה? בד"כ כשחנויות מוכרות מכשירים הם כותבות עם זה SIM-FREE (=UNLOCKED) אם המכשיר סים פריי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.