פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי...?אני צריך להחליט אם לקנות את הקירור הזה או לא....
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים העומק של המארז הוא 218מ"מ.הגובה של הTR הוא 158מ"מ.הקירור יכנס לך בתוך המארז, גם כשהדלת תהיה סגורה.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים חכה לתשובה מעודכנת שלי.יש עוד כמה דבאים שצריך לבדוק בנוגע להתקנה שלו בצורה שציינת.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מבחינת הגובה שלו, הקירור יכנס לך למארז בצורה שהתעניינת לגביה.הבעיה הנוספת שמתעוררת בהתקנה בצורה הזו היא הקירור של הגשר הצפוני. שיכול להיות שיתקע את הקירור ויפריע ליצור ליצור מגע עם המעבד.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר זה לE4500ועדיין אין עליו קירור כי לא הרכבתי אותו... אני עם המפרט הזה <-- עכשיומבחינת הגובה שלו, הקירור יכנס לך למארז בצורה שהתעניינת לגביה.הבעיה הנוספת שמתעוררת בהתקנה בצורה הזו היא הקירור של הגשר הצפוני. שיכול להיות שיתקע את הקירור ויפריע ליצור ליצור מגע עם המעבד.אז זה אפשרי או לא?
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים הייעכשיו שמתי לב לדיון , גם אני אשמח לשמוע את התשובה , אני קונה לוח אם וגוף קירור דומים (אבל עם E2180)כמו שראיתי מתמונות , לגוף הקירור יש מרווח בין התושבת למעבד לצלעות הקירור (אני מתכוון לצינורות הברזל שעוברים בצלעות הקירור) , מה שנותן קצת "גובה" ולכן יכול להיות שלא תהיה בעיה עם צלעות הקירור של הגשר הצפוני , אבל אשמח לשמוע את דעותיכם בעניין .לילה טוב ,נדב .
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים קנית כבר את המארז? אם כבר קנה הCM690 הנהדר ולא תהיה לך בעיה באותו מחיר.. הוא ענק מכיל הכול גם GTX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.