פורסם 2003 במרץ 3122 שנים נו - אז יש לי המון שאלות ... אני מנסה להריץ את PRIME95 והוא כל הזמן נתקע בזמן הבדיקה -תוך שהוא אומר error:sum[input]!=sum [output] .... possible hardware failure מה אתם אומרים ???
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים אם עשית OC זה יכול להיות הגיוני - כי יכול להיות שיש שגיעות במעבד. ואם לא אז יש לך ביעת חומר רצינית או במעבד או בלוח עצמו או בזיכרונות.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר ואם אחרי שאני מוריד זה רץ טוב - מה זה אומר ?? שאני לא יכול לעשות OC ? - או שאולי צריך יותר מתח למעבד ? (כי נכון לעכשיו הוא רץ בלי OC טוב - כ 20 דקות) :'( ------------------------------------------------ עריכה -------------------------------- העלתי את המתח למעבד ל 1.7 - (גם הרכבתי את ה SK7 שלי ככה שהוא בPRIME על 34 ) וכרגע הוא רץ טוב ... מקווה שהוא יסיים את הבדיקות
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים זה הכל עניין של מתח אם הייתה קורא בHELP של התוכנה הייתה מגלה את זה . חוסר מתח גורם לאייציבות של המעבד.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים יכול גם להיות חוסר קירור.יהיה חבל להעלות את המתח ולגלות שהמעבד נשרף...קודם כל כדאי לוודא שהוא מקורר טוב.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים חוסר קירור זה דבר ברור מעליו אתה יכול להבחין בזה לפי הטמפ הגבוה ולא כמו שחוסר מתח שאתה חייב להפעיל איזו תוכת בנצ'מארק בשביל לראות אם המעבד קורס.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר אין בעיה של חום - מקסימום בעבודה 39 - והSF2 לא על מקסימום סיבוב (הרעש פשוט הורג אותי)אגב - יש איזה גבול עליון למתח ? - או שרק החום זו הבעיה -
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים הגבול של עלייה במנתח זה המקסימום שהלוח שלך יכול לספק.אבל זה לא בריא לתת יותר מדי מכיוון שלא כל מעבד יכול לעמוד במתח גבוה.אגה מדובר בפנטיום 3? כי זה מה שכתוב בפירוט של המחשב שלך.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר אז אני יכול להעלות ל 1.9 ? אני מתכוון להשאיר את המחשב ב OC על בסיס קבוע - :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.