עבור לתוכן

מחפש אוזניות למוזיקה - תקציב 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי כולם.

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם.

מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה.

עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית.

תודה מראש על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

akg k81dj

תריץ חיפוש יש מספיק חומר.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה על התגובה.

עכשיו יש לי שלוש בעיות:

(עריכה: באדום)

1. הבנתי שיש להן באס חזק למדי. היות ואני לא חובב באס במיוחד, הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נכון. (אני לא חושב שאני מתכוון לעשות מודינג) ראיתי הסברים על הblu tak מוד והוצאת הפאדים. זה לא נראה מסובך מידי, והבנתי שזה מועיל מאוד. אז אם אני אקנה אותן כנראה שאני אעשה מודינג.

2. במחשבה שנייה הייתי רוצה לצמצם את הבחירה רק לאוזניות קשת עורפיות, פשוט בגלל שקשת לא תלך טוב עם האפרו שלי O0 . האם קיימות כאלה בתווך המחירים ובאיכות טובה? חיפשתי כאלה ולא מצאתי, אז אני מניח שאין...

3. במידה ואני כן אחליט לקנות את הK81DJ, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותן בארץ? אני דיי בטוח שמוכרים אותן בבאג, אז אני כנראה אקנה שם.

ושוב, תודה מראש לעוזרים ;D

עריכה: מצאתי בבאג אוזניות בשם AKG K518DJ. האם אלה אותן אוזניות (בשחור)? אם אלה לא אותן אוזניות, זה הזמן להגיד לי, כי אני חושב שאת אלה אני קונה

פורסם
  • מחבר

תודה. מצאתי את הUltrasone iCans באיביי ב130$ שזה זול בהרבה, ונראה לי פתרון טוב.

למישהו יש חוות דעת עליהן?

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת וגם קצת בhead-fi, ובסה"כ הביקורות לא חד משמעיות :P

לכן אני חושב שאני צריך לשמוע אותן לפני שאני קונה, וזה שולל אל איביי כפתרון.

האמת היא שקשה לי להוציא 700 ש"ח על אוזניות, אז אני חושב שאני אלך עם הK 81 DJ.

אבל כמובן שעוד הצעות יתקבלו בברכה ;)

פורסם
  • מחבר

הייתי צריך להדגיש שאני מחפש אוזניות לשמיעה בעיקר מחוץ לבית.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הEquation RP-21 לא ממש מתאימות.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהתכוונתי שהן לא מתאימות מבחינת ניידות...

בכל מקרה, in-ear לא מתאים לי, ומסנן רעשים אקטיבי נשמע לי מוגזם (אני עוד אדרס :ylsuper: :auto:)

אני אסתדר עם קשת (מקסימום אני אסתפר), וכרגע אני נוטה לקראת הakg k81dj

דעות אחרות/עוד עצות יתקבלו בברכה

פורסם

הן אוזניות פופולריות כך שאני חושב שאתה לא טועה

אבל מה עם האפרו :s05:

פורסם

הRP נשמעות הרבה יותר טוב מה K81, אבל קצת יותר גדולות... אני ממליץ לך לראות איך הן נראות בLIVE, ולשקול אם הגודל יפריע לך או לא

הRP גם נחשבות ניידות...

פורסם
  • מחבר

הRP21 פשוט לא נראות לי אוזניות שאפשר ללכת איתן למקומות בלי תיק או משהו לשים אותן בתוכו כשלא שומעים. (זה לא שאפשר לדחוף את הK81 לכיס, אבל אפשר להניח אותן על הצוואר בלי שהן יפריעו נורא)

הRP21 נראות לי אחלה אוזניות לבית, אבל זה בהזדמנות אחרת ;)

כנראה שאני אקנה את הK81DJ בסוף השבוע הבא.

אבל מה עם האפרו :s05:

האמת היא שאני בכל מקרה חושב להסתפר (אחרי פורים). עד אז אולי יהיה לי קצת לא נוח, אבל אני אסתדר.

בכל מקרה, תודה על כל העזרה והתגובות :yelclap:

(אם יש לכם עוד רעיון, עדיין לא מאוחר כמובן)

פורסם

לפי דעתי (מתמונות...) דווקא אפשר לשים את הRP עם הצוואר... אבל אני לא בטוח- בגלל זה כתבתי שרצוי שתראה איך הן נראות המציאות לפני הקנייה...

לK81 יש נרתיק שמגיע איתן, וכנראה בניגוד לRP, אפשר לקפל אותן ולהכניס לנרתיק

לגבי תלייה על הצוואר- הקשת של הK81 לא גדולה\ רחבה במיוחד, ואותי לפחות זה קצת מגביל כשאני שם אותם על הצוואר... גם כשהקשת מתוחה לחלוטין...

ואני עודלא הזכרתי את הכבל הארוך-עד-גיחוך של הK81... אם אתה קונה אותן סוף, אני מציע לך לקצר את הכבל (הכבל במקור הוא 2.5 מטר...). אם אתה לא יכול לעשות את זה לבד, דבר עם אנטולי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים