עבור לתוכן

מה אתם אומרים על מעילי עור? ובמיוחד ארוכים...

Featured Replies

פורסם

בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר..

עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור.

אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון?

בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל).

דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור.

בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.

פורסם

אני לא מאמין. פומה? דיאדורה? נייק?!

אתה כבר ממש ילד גדול.

פורסם
  • מחבר

ציניות לא עוזרת...

פשוט אני לא חושב שכבר מעילים כאלה מתאימים, אני רוצה לעבור האלה.

פורסם

מה ebay?

אתה צריך להיות בטוח שהעור מקורי אי אפשר לדעת אם זה זיוף בלי לראות את זה

אין מה לעשות זה יקר אבל זה גם מחזיק יותר

פורסם

תגיד לי, אתה רציני?!??!?!

להזמין מעיל בלי למדוד אותו? ::)

לדעתי מעיל עור זה בסדר. אבל אני אישית לא סובל מעילים ארוכים. לדעתי זה ממש מכוער. גורם לך להיראות כמו קשיש אנגלי.

מעיל עור זה דבר יקר. אין מה לעשות.

אם אתה רוצה להשיג בזול תחכה לסוף עונה (סוף העונה ממש, לא ה"סיילים" שיתחילו עוד חודש) ותחפש טוב בכל החנויות. כמעט תמיד אפשר למצוא דברים שנשארו להם והם רוצים להיפטר מהם. אתה גם יכול לחפש במקומות כגון ה OUTLET בהרצליה.

אל תהיה דביל. לא קונים בגדים בלי למדוד. בטח שלא מעיל עור. זה לא טי שירט של הרובוטריקים.

פורסם

יש לי מעיל עור, אפשר להיות גנגסטר במסווה :xyxthumbs:

פורסם

אם אין לך תקציב תמיד תוכל לקנות דמוי עור מפוליאסטר

הוא אומנם פחות נושם ויחזיק פחות זמן אבל נראה אמיתי וזול משמעותית

פורסם
  • מחבר

מה שיפה בEBAY שהמערכת מאוד תומכת בקונים.

ככה שאם המוכר ירשום עור אמיתי וזה לא יהיה הכל יהיה על המוכר, כולל משלוח הלוך חזור.

מידה? אני מאמין שmedium/small/large/xl זה medium/small/large/xl(בהתאמה) בכל העולם. אני טועה?

מה שאני חשבתי שאני ילך לחנות ימדוד יראה משהו שאני אוהב ויקנה את אותו דגם מEBAY.. טעות?

פורסם

מידה זה לא מספיק טוב, בד"כ. אני לפעמים L ולפעמים XL, תלוי בחנות... חוץ מזה, לא מספיק שהמעיל יישב עליך טוב, הוא צריך גם להיראות עליך טוב.

רוצה זול? שתי אופציות:

1. לך לחנות Outlet כלשהי, שם תוכל למצוא מעילי עור סביב ה-500 ש"ח. אבל אל תצפה למבחר גדול.

2. לך לשוק הפשפשים ביפו, יש שם המוווווווווון חנויות של מעילי עור יד שנייה. אני קניתי ב-200 ש"ח מעיל עור ישן שמשרת אותי נאמנה (הוא נראה ישן, אבל במובן הטוב של המילה...)

פורסם

תקנה מעיל עור ארוך, מגפיים, מכנסיים שחורים ומשקפי שמש(בשחור כמובן). אחר כך תצלם את עצמך עושה BULLET TIME ע"ג רקע ירוק ותעלה(או שתשלח לי כקישור בהודעה פרטית). אני אעשה לך משהו נחמד.

פורסם

מה שיפה בEBAY שהמערכת מאוד תומכת בקונים.

ככה שאם המוכר ירשום עור אמיתי וזה לא יהיה הכל יהיה על המוכר, כולל משלוח הלוך חזור.

מידה? אני מאמין שmedium/small/large/xl זה medium/small/large/xl(בהתאמה) בכל העולם. אני טועה?

מה שאני חשבתי שאני ילך לחנות ימדוד יראה משהו שאני אוהב ויקנה את אותו דגם מEBAY.. טעות?

ברור שזו טעות.

בן כמה אתה תגיד לי?!

בגד צריך להתאים לגוף שלך. "לשבת" עליך טוב.

יש מלא הבדלים בין מידות. אני לא מכיר בן אדם אחד שכל הבגדים בארון שלו הם אותו מידה.

שלא נדבר על זה שתמיד רוב הדברים שמודדים בחנות לא מתאימים לך.

פורסם
  • מחבר

18.

פשוט זה נראה הרבה יותר הגיוני לקנות מעיל ב300 שקל ככה מאשר 2000-3000 שקל פה.

המידות הם לא אותו דבר פשוט אני אמצא משהו שאני אוהב בארץ יראה תמידה ויקנה אצ אותו דבר שם.

פורסם

מעיל עור לא עולה 2000 שקל.

טוב.

תהנה. :nixweiss:

פורסם

וב300 שקל אתה חושב אתה תקנה את אותו דבר שאתה רואה פה בחנויות ב1000 שקל ? חחחחחחחחח אתה תקנה ה300 זיוף יש מצב מוצלח של זה, עם דמוי עור ואיכות יצור ירודה שיקרע לך אחרי שתלבש אותו.

בגדים בדרך כלל לא קונים בEBAY ושלא נדבר לא קונים בגדים בלי שלובשים אותם ומרגישים אותם על הגוף.

ובמיוחד במעילי עור עניין החברה מאוד חשוב כי איכות היצור בדברים האלו חשובה וצורת התפירה שלהם גם חשובה כי זאת לא גופיה או משהו כזה...ובדרך כלל יש הבדל ענק בין מעיל ב300 למעיל ב1000.

מעילי עור זה דבר יקר, אתה רוצה אחד בזול פשוט חכה לסוף עונה...

פורסם
  • מחבר

בקשר לזיופים כבר הגבתי.

בקשר למחיר שאמרתי, יש אחד לדוד שלי(קצר) והוא אמר לי שעלה לו 2000 לפני אני שנתיים שלוש..

ולא נראה לי שיש טעם לקנות תמעיל בסוף החורף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים