עבור לתוכן

Downgrade בויסטה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT.

ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית?

תודה מראש,

אנטון.

פורסם

לא, ואתה מודע לזה שאדם פרטי לא יכול לעשות אקטיבציה לגרסא הזאתי? הגרסאה מחייבת שרת אקטיבציה ו25 מחשבים ומעלה.

פורסם
  • מחבר

מה אם אני קונה RETAIL בבאג ב1900 שקל אני לא יוכל לעשות אקטיבציה?

ואם נגיד אני רוצה לרדת לHOME BASIC, זה אפשרי?

פורסם

Bug לא אמורים בכלל למכור Business, זאת הגרסא שמחליפה את corporate. ובטח שלא ב1900 שקל, העלות שלה היא כ800 שקל ברשיון ל25 מחשבים. ולא הדרך היחידה לעשות לה אקטיבציה היא דרך שרת האקטיבציה הארגוני שMS מספקת.

למה בכלל אתה רוצה להחליף? היא הרבה פחות טובה מHome Premium מבחינת שימוש בייתי, הדבר היחידי שהיא מספקת זה עבודה בסביבת דומיין.

פורסם

דובי זובי, אתה מתבלבל בין BUSINESS לENTERPRISE,

בBUSINESS אין צורך בשרת אקטיביזציה והתוכנה נמכרת לפרטיים.

פורסם

אם יש לך אולטימיייט, למה אותה רוצה לרדת?

פורסם
  • מחבר

דובי זובי, אתה מתבלבל בין BUSINESS לENTERPRISE,

בBUSINESS אין צורך בשרת אקטיביזציה והתוכנה נמכרת לפרטיים.

כן זה מה שחשבתי,

אני רוצה לעזור לביסנס ביגלל שחבר של אבא שלי קיבל רישיון לביסנס, טבל הוא משתמש בLAPTOP וכבר יש לו ויטסה אז הוא הציעה אותה לאבא שלי, ולי כבר יש ויטסה אולטימייט טריאל, ובדקתי ומבחנתי אין שום חיסרונות לביסנס לעומת האולטימייט שלי.

הקטע שכבר התקנתי המון תוכנות ומשחקים על הויסטה שלי ולפרמט עכשיו עוד פעם יקח לי הרבה זמן.

שאלתי האם אפשר לעשות DOWNGRADE לויסטה? וכך שאני לא יצטרך להתקין את כל התוכנות שלי עוד פעם?

פורסם

בין ביזנס לאלטימייט יש הרבה הבדלים...

פורסם
  • מחבר

ברור, אבל אמרתי שמבחינתי אין חיסרונות, נכון שיש מדיה סנטר אבל פתחתי אותו רק פעם-פעמיים כדי לראות מה זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים