עבור לתוכן

מישהוא מכיר תוכנה טובה להקלטת שידורים

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס טלביזיה ואני רוצה להקליט את מה שמשודר .

תמליצו לי על תוכנות מקצועיות וטובות למימוש רצוני

תודה לכל מי שיכול לעזור בדבר

פורסם

תגובות לא תקבל כאן כל כך, כי את השאלה הזאת אני שאלה וגם לא קיבלתי תשובה. אז הנה כמה שאני התנסתי איתן

לצפייה נוחה התוכנה הכי טובה היא WINDVR. ישנם גם כל מיני תוכנות FLY למינהם שגם נוחות לצפייה.

אם ברצונך לבצע CAPTURE לקובץ אז אני ממליץ לך על VirtualDub, ואם אתה גם ככה מתכנן לערוך את הקבצים אז ניתן לתפוס תמונה גם עם ADOBE PREMIERE.

2 תוכנות ההקטלה לא מאפשרות לך צפייה בפול סקרין (בזמן ההקלטה)

פורסם

דווקא לי יש תשובה :)

PowerVCR II, של CyberLink(החברה של PowerDVD) תוכנה שעושה עבודה מאוד טובה של PVR, מומלץ.

אני לא יודע איך התמיכה שלה בכרטיסים, עם Fly2000 היא עובדת מושלם(עד כמה שמשהו יכול לעבוד מושלם עם הכרטיס הצולע הזה :-\)

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים יקרים

עזרתם לי ;)

פורסם

דווקא לי יש תשובה :)

PowerVCR II, של CyberLink(החברה של PowerDVD) תוכנה שעושה עבודה מאוד טובה של PVR, מומלץ.

אני לא יודע איך התמיכה שלה בכרטיסים, עם Fly2000 היא עובדת מושלם(עד כמה שמשהו יכול לעבוד מושלם עם הכרטיס הצולע הזה :-\)

אהבתי, עברתי :D. יש דרך להפטר משני החלונות הנוספים מעבר לתצוגה ?

פורסם

אין לי מושג,

בקצת ששיחקתי איתה לא הצלחתי.

(היא מותקנת על המחשב של אחותי :))

פורסם

אני דווקא מעדיף את virtualdub בגלל שהיא יותר נוחה ללכידת וידאו ולקודד אותו בו זמנית.

אני במחשב פנטיום III במהירות 800MHZ לוכד וידאו ברזולוציה של 352x288 (שזו הרזולוציה המקסימלית שניתן ללכוד בכרטיס טלויזיה פשוט) ומצליח לקודד את הוידאו בdivx ואת הסאונד בMP3.

כמובן שהאיכות לא גבוהה במיוחד אבל אני מגיע לאיכות יותר טובה מאשר הרבה ריפים אחרים שאני מכיר של וידאו.

את PowerVCR II ניסיתי ולא התלהבתי במיוחד ממנה. הי די מצועצעת ולא נוחה ופשוטה כמו virtualdub ולמיטב זיכרוני היא גם לא מאפשרת ללכוד ולקודד כמו שאני עושה בvirtualdub (אם אני טועה אני אשמח לשמוע, כי אני לא ממש מצאתי שהתוכנה הזו משוכללת)

אבל כמובן שלמקצועיים שבינינו שיש להם כרטיס וידאו שמאפשר ללכוד תמונה ברזולוציה גבוהה יותר משל VCD אין ספק שADOBE PREMIERE היא הפתרון הטוב ביותר.

דרך אגב אני מכיר תוכנה שנקראת DScaler והיא תוכנה הכי נוחה לצפיה בשידורי טלויזיה או וידאו שמאפשרת גם תיקון עויתים ועוד הרבה הרבה אופציות, היא עובדת כמעט עם כל כרטיס טלוזיה שקיים בשוק.

ויש גם דרבירים סטנדרטיים שיכולים לעבוד עם כל כרטיסי הטלויזיה הסטנדרטיים בשוק שמשתמשים בצ'יפ של BT ואיתם ניתן לנצל בצורה מקסימלית את הכרטיס טלויזיה שברשותך, לפעמים בצורה יותר טובה מאשר עם הדרברים של יצרן הכרטיס עצמו.

פורסם

אני חושב שVD ופריימיר מקליטות אותו דבר ברזולוציות של עד 460X640, למרות שלפעמים הVD עשתה לי עיוותים של פסים.

הPOWER VCR הוא נוח בשביל צפייה, האמת שWINDVR יותר אבל לא מצאתי גירסא שלא נסגרת כל 10 דקות.

אם אני לא טועה DSCALER לא פעלה אצלי (כרטיס מסך עם VIDEO IN) אבל אני אנסה אותה שוב אם אתה אומר שהיא נוחה לצפייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים