פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים ברשותי D2 מעודכן לגרסה 2.50...שוטטתי לי באתרים ומצאתי גרסאות שונות וזה קצת הסתבך לי.יש את הגרסאות הרשמיות מהאתר 2X וראיתי שיש גם עדכוני 3X שהם קוריאנים בכלל.. (יש תמיכה לאנגלית?)ויש עדכונים לגרסת DMB (איך אני יודע אם יש לי כזאת?)בקיצור רציתי לדעתי אם אני יכול להתקין את העדכון הקוריאני (שיש בה יותר דברים) על המכשיר שלי והאם יש תמיכה באנגלית?
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים גרסאות 2.5X אוניברסליות כולל עיבריתגרסאות 3.5X קוראניות עם תמיכה באנגלית כולל מילון (אין עיברית)גרסאות 1.5X\4.5X תמיכה בD2 עם DMB\DAB (שידור טלויזיה\רדיו דיגיטלי שלא קיים בארץ)אתה יכול להתקין את הגרסה הקוריאנית עם ממשק באנגלית.
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אם הוא רוצה את המילון ולא צריך עברית אז הוא בהחלט יכול להתקין את הגרסה הקוראנית. (3.51)
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים גרסאות 2.5X אוניברסליות כולל עיבריתגרסאות 3.5X קוראניות עם תמיכה באנגלית כולל מילון (אין עיברית)גרסאות 1.5X\4.5X תמיכה בD2 עם DMB\DAB (שידור טלויזיה\רדיו דיגיטלי שלא קיים בארץ)אתה יכול להתקין את הגרסה הקוריאנית עם ממשק באנגלית.שאלה... הגרסאות שמוכרים בארץ תומכים בזה? (DMB\DAB) או שיש לנו גרסאות מסורסות?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים DAB ו- DMB מיותרים בארץהרשתות האלו לא קיימות אז גם אין צורך בנגן שתומך בהם בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.