עבור לתוכן

כמה שאלות על הZUNE החדש לי.

Featured Replies

פורסם

:hi:אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי.

זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY).

אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו.

דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (:

אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה?

ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני משתמש בתוכנה -ALIVE כדי להפוך AVI. לקבצי MPEG4 (ברצולוציה של הZUNE) ואחרי זה משתמש בZUNE SOFTWARE כדי לכניס אותם לZUNE זה לוקח שעה או יותר להמיר אפילו פרק אחד של חצי שעה (לא כולל את הזמן לפני שלקח להפוך אותו לMPEG4).

עוד בעיה שיש עם התוכנה היא שהיא לא מעדכנת לי את הALBUM ART, הגדרתי לכל האלבומים שלי תמונות והתמונה מופיעה על המחשב כשאני מחבר את הזון כאילו היא כבר נמצאת על המכשיר, אבל המכשיר במציאות לא מראה את רובן, מישהוא יודע למה?

חג שמח.

שניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים