עבור לתוכן

לאן נעלם קובץ ה ISO ?!

Featured Replies

פורסם

גיביתי לאחרונה כמה קבצים ל ISO ובמכובן צרבתי אותם ב NERO כ DATA על מנת שאוכל ללצרוב אותם כ CD IMAGE ישירות מהדיסק או להוריד אותם לכוננן הקשיח שוב פעם ואז לצרוב כ CD IMAGE

הקטע הוא כשאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס כותב לי שהם או מושחתים או שהם קבצים ב פורמט שהוינדוס לא יכול לזהות!

למה?! אולי בגלל שצרבתי אותו על כונן אחר?

או במילים אחרות

צרבתי את קובץ ה ISO כ DATA

הבעייה היא שכבר מחקתי את כל הקבצים מ ההארדדיסק

ועוד נקודה היא שבהתחלה הכונן קלט את הדיסק והראה על קובץ ISO בדיוק כמו שתיכננתי אבל עכשיו זה כבר לא ,,,, וניסיתי המון דיסקים ויסיתי להתחקות אחר הקובץ ה ISO דרך תוכנת ISOBUSTER ללא הועיל

תעזרו לי צרבתי ככה כבר המון דיסקים

עוד משהו : לפני שאני מכניס את הדיס כותב לי על אייקון ה דיסק ב מחשב שלי DVD-RAM DRIVE הכוננן הוא F והוא דואל לאייר וכשאני מכניס את הדיסק כותב CD DRIVE

פורסם

כשאתה מכניס את הדיסק שצרבת לכונן ופותח דרך "המחשב שלי", מה אתה רואה בפנים?

אתה רואה את הקובץ ISO ולא מצליח לפתוח אותו

או שאתה בכלל לא רואה שום סימן לקובץ?

שאתה מנסה להעתיק את הקובץ ISO להרדיסק, בלי לפתוח אותו או משהו, רק להעתיק לתיקיה, זה לא עובר חלק?

פורסם
  • מחבר

לא אתה לא הבנת ,,, הכונן בכלל לא נפתח ז"א כשאני עושה דאבל קליק על ה F: הוא כותב לי הודעת שגיאה שכבר ציינתי ואני לא יכול לראות מה יש בפנים

פורסם

נסה לצרוב ב- UDF (נראה לי ככה קוראים לזה) ולא DATA רגיל

פורסם
  • מחבר

בקשר ל UDF אז ככה , כשאני מפעיל את ה ISOBUSTER והדיסק בכונן אז הוא כותב שהוא לא מצליח לאתר את הקובץ בתוך ה ISOBUSTER ושהו ינסה לאתר אותו והוא כותב שהוא לא הצליח ואז אני רואה קובץ בסיומת UDF אבל הגודל של הקובץ הוא בערך 2 MB ככה שאין סיכוי שזהו קובץ ה ISO שאני מחפש

או ש UDF זה כמו BIN ו CUE ? ואם כן איך אני אוכל לשחזר או להוריד להארדדיסק או לצרוב לדיסק אחר?

תודה

אהה ועוד שאלה ,,איך משנים סיומת של קובץ?

ועוד תודה :anim-jjd:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים